Twintig exemplaren Jeep Cherokee Night Eagle naar Nederland

Jeep haalt twintig exemplaren van de Cherokee Night Eagle naar Nederland. De prijs bedraagt 58.490 euro. Wat krijg je voor dat bedrag?

Jeep brengt de gelimiteerde Cherokee Night Eagle ook in Nederland op de markt. Voor ons land zijn er twintig exemplaren beschikbaar, allemaal uitgerust met de nieuwe, 200 pk sterke 2.2 MultiJet dieselmotor. Deze is gekoppeld aan een negentraps automaat.

De Cherokee Night Eagle is te herkennen aan de diverse zwarte elementen aan de buitenkant. De grille, het logo, de typeaanduiding, dakrails, raamlijsten en de 18 inch wielen zijn in de kleur zwart uitgevoerd. De koets zelf is verkrijgbaar in vier kleuren: uiteraard zwart, maar ook wit, zilvergrijs en graniet (zoals op de foto’s).

De Cherokee Night Eagle heeft een riante uitrusting, bestaande uit onder andere nappalederen bekleding, het Uconnect infotainmentsysteem met 8,4 inch beeldscherm, een navigatiesysteem, dual zone climate control, een instrumentenpaneel met 3,5 inch display, een elektrisch te openen achterklep en een parkeerhulpsysteem. De prijs bedraagt 58.490 euro, de speciale uitvoering is vanaf 1 december te verkrijgen.

Tags: