Volgende speciale editie Jeep Wrangler staat alweer klaar

De prijzen van de Wrangler X zijn nog maar net binnen of Jeep kondigt alweer een volgende speciale editie aan: de Wrangler Black Edition II. Op de autosalon van Genève volgende week is de Black Edition II voor het eerst te bewonderen.

Jeep gaat lekker met het introduceren van speciale versies van de Wrangler. De Edition X staat nog niet eens in de showroom of het merk kondigt alweer de Black Edition II aan. Deze is net als de Edition X op de Wrangler Sahara gebaseerd en aangekleed met uiterlijke verfraaiingen.

De Black Edition II is te herkennen aan de zwarte accenten in de grille, zwarte spiegelkappen, zwarte wielen, een zwart logo en zwarte inzetstukken bij de koplampen. Je raadt het nooit, maar ook de behuizing van het reservewiel is zwart, net als de lederen bekleding in het interieur en diverse accenten op het dashboard.

De Black Edition II wordt later dit jaar verkrijgbaar als drie en vijfdeurs en met twee verschillende motoren. Er zijn vier kleuren beschikbaar, naast het zilvergrijs dat je op de foto’s ziet is de speciale Wrangler te leveren in zwart, rood en wit.  

Tags: