Voordelige Jeep Renegade met extra’s

Ook nu nog kun je de Jeep Renegade Longitude aanschaffen met tot 3.000 euro voorraadvoordeel, terwijl Jeep de auto met extra opties levert.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek snel de Jeep-dealer om een van de voordelige voorraadexemplaren van de Jeep Renegade te bestellen. Want alleen zolang de voorraad strekt rust Jeep de Renegade Longitude uit met extra opties – en prijst ‘em af met voorraadvoordeel tot 3.000 euro. 

Het Longitude-uitrustingsniveau is normaliter voorzien van connectiviteitsopties, zoals Apple CarPlay en Android smartphone-uitwisseling en een 7 inch multimediasysteem. Daar komen de extra’s bij waaronder 17 inch lichtmetalen wielen en het Function Pack. In dit pakket zitten elektrisch inklapbare buitenspiegels, keyless entry & go, een startknop en een in hoogte verstelbare laadvloer. Daarnaast is deze Renegade uitgevoerd met automatische airco, cruise control, Lane Departure Warning+, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun en meer.  

Update

Jeep heeft de actie verlengd tot onbepaalde datum, of zolang de voorraad strekt. Actievoordeel in 2021 verhoogd tot 3.000 euro. 

Tags: