Warm welkom bij Mobility Group Haaker voor start Pepernotenrit 2019

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt

De Alfa Romeo Club organiseert op 24 november de Pepernotenrit, die in het teken staat van Sinterklaas. De puzzeltocht begint bij Alfa Romeo-dealer Mobility Group Haaker in Heemstede, waar de deelnemers worden ontvangen met verse koffie en een heerlijk ontbijt van de plaatselijke warme bakker.

De inmiddels traditionele Pepernotenrit begint dit jaar in Heemstede. Het belooft een mooie tocht te worden, met een prachtige route door de duinen, langs het strand en over de boulevards. Voor jong en oud zijn er puzzels op te lossen en als afsluiting komt Sinterklaas met zijn Pieten de eindlocatie met een bezoekje vereren.

Deelnemers zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom in de showroom van Mobility Group Haaker in Heemstede. In deze passende omgeving kunt u meteen de nieuwste Alfa’s bekijken en natuurlijk de prachtige auto’s van de andere equipes die deelnemen.

MGH heeft jarenlange ervaring met het onderhoud van Alfa Romeo’s en is sinds begin dit jaar officieel dealer van het mooiste merk ter wereld. Mobility Group Haaker verkoopt daarnaast ook de merken Fiat, Abarth en Jeep.

Tags: