Wij tellen af naar de Fiat 500 Electric

Gaat u met ons mee naar de onthulling?

Op de Autosalon van Genève, die van 5 tot 15 maart wordt gehouden, onthult Fiat de nieuwe 500 Electric! Wij zijn klaar voor een nieuw tijdperk van ons meest iconische model. U ook?

Fiat voegt een nieuwe mijlpaal toe in de geschiedenis van de Italiaanse auto. In de fabriek in Turijn wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe productielijn, waar vanaf later dit jaar tienduizenden elektrische Fiats 500 geproduceerd gaan worden. De Fiat 500 Electric belooft een bijzondere auto te worden. Eén van de beroemdste autodesigns ter wereld, gecombineerd met de nieuwste technologie en een krachtige, elektrische aandrijving. Stijlvol stadsvervoer was nog nooit zo schoon!

De onthulling van de Fiat 500 Electric is aanstaande. Bij Mobility Group Haaker kunt u zich nu alvast vrijblijvend inschrijven, zodat u straks vooraan in de rij staat om met de gloednieuwe elektrische 500 te rijden. Dat is nog niet alles, we nemen een paar geïnteresseerden mee naar de onthulling op de Autosalon van Genève! Want zou het niet fantastisch zijn als u de nieuwe Fiat 500 Electric kunt bewonderen op het podium van de belangrijkste autoshow van Europa? U heeft nog tot 1 maart om u in te schrijven en kans te maken op deze trip!

Update! De autosalon van Genève is afgelast. De Zwitserse overheid heeft alle grote evenementen verboden, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U maakt dus geen kans meer om mee te gaan naar de onthulling van de Fiat 500 Electric. U kunt uiteraard nog wel uw interesse voor de nieuwe Fiat 500 Electric opgeven, zodat u straks misschien als een van de eersten in een nieuwe 500 rijdt.

Ik ben geïnteresseerd in de Fiat 500 Electric

Graag blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fiat Autosalon van Genève


Tags: