In het teken van de schorpioen

Abarth ontstond uit de verbeelding en de moed van Karl Abarth. Onze geschiedenis zit vol records en grootse innovaties. Het is het verhaal van een man en zijn speciale auto’s, dezelfde auto’s die hun stempel drukten op de Italiaanse en internationale autosport.
Abarth werd geboren met Karl Abarth op 15 november 1908, onder het teken van de Schorpioen.

Abarth brengt het plezier van autosport naar straatauto’s. Als huistuner van Fiat ontwikkelt het performancekits, ‘customized’ onderdelensets en kant en klare, sportieve uitvoeringen van de Fiat 500 en 124 Spider. Sterk presterende wagentjes die eenvoudig te hanteren zijn, erg leuk om in te rijden en financieel bereikbaar voor velen.

Na een afwezigheid van decennia heeft het merk van de Schorpioen sinds 2007 weer veel harten veroverd. Met leuke evenementen, verschillende raceseries maar bovenal met modellen als de Abarth 595 en 695. Onder het gesternte van oprichter Karl Abarth blijven passie, sportiviteit en performance de boventoon voeren.

Abarth

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop