Meer dan 100 jaar autohistorie en passie

Sinds 1899 is het Fiat-logo een onderscheidend teken geweest, de ‘calling card’ voor al onze modellen. Vandaag de dag staat het voor technologie, Italiaans design, dynamiek en veelzijdigheid, de kenmerken die de bron zijn van alle Fiat-modellen.

Technologische innovatie is de kern van al onze projecten. We innoveren om de kwaliteit van het autorijden te verbeteren, om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en om onze omgang met het milieu verder te verbeteren.

Al meer dan een eeuw lang bouwen we aan onze passie. Sommige mensen zullen ze auto’s noemen. Maar wij noemen ze liever ideeën. Want de passie voor ideeën kan ons ver brengen. Meer over Fiat lezen? Of lees nu meer over de nieuwe 600e.

Fiat Extra Garantie

Fiat Extra Garantie is een service die je in staat stelt de reguliere garantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. Je kiest zelf de garantieduur die het beste bij je past. Mocht je gedurende die periode pech of problemen met je auto krijgen, kunt je rekenen op het FIAT servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaats in Heemstede. Meer informatie

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop

fiat extra garantie

Onze Fiat occasions kan je hier bekijken, of lees meer over onze diensten.

Fiat Hoofddorp: Ontdek de diversiteit bij jouw lokale dealer

Bezoek Fiat Hoofddorp en ontdek een breed scala aan Fiat modellen. Fiat Hoofddorp van Mobility Group Haaker biedt een uitgebreide collectie die jouw rijervaring totaal verandert. Of je nu op zoek bent naar de klassieke charme van de Fiat 600 of de moderne elegantie van nieuwere modellen, bij Fiat Hoofddorp vind je de auto die bij je past. Verken het Fiat aanbod en laat je adviseren door de experts van Fiat dealer MGH. Stap binnen in een wereld waar rijplezier en kwaliteit samenkomen. Ervaar service die je verwachtingen niet alleen ontmoet, maar overtreft.

Jouw Fiat dealer voor innovatie en service

Als jouw Fiat dealer, zet Mobility Group Haaker zich in om een verscheidenheid aan topmodellen aan te bieden, waaronder de energie-efficiënte Fiat 600e. Jouw Fiat dealer begrijpt de unieke behoeften van elke bestuurder en biedt een aanpak op maat. Bij jouw Fiat dealer MGH, wacht een ervaring die verder gaat dan gewoon een auto kopen. Ontdek de nieuwste innovaties en geniet van een klantenservice die net zo betrouwbaar is als onze auto’s. Is het tijd voor een nieuwe auto en wil je de voordelen van Fiat zelf ervaren? Waarom kom je niet langs bij Mobility Group Haaker om de mogelijkheden te ontdekken.