Mobility Group Haaker, afgekort MGH, is een familiebedrijf wat al bijna 35 jaar dienstbaar is in de mobiliteitswereld. In juni 1989 werd Auto Halan (oude naam) officieel Lancia-dealer in Amsterdam en al gauw werd Lancia geassocieerd met Halan. Halan is een samensmelting van twee namen, namelijk van de familienaam Haaker en de merknaam Lancia. Jarenlang hebben wij als familie met trots het merk Lancia gevoerd. Na 20 jaar werd het dealerschap van de familie Haaker uitgebreid met de merken Fiat, Fiat Professional en Jeep en later werden ook de merken Alfa Romeo en Abarth toegevoegd. Tevens werd MGH trotse dealer van het merk BRUTE. 

Benjamin Haaker, eigenaar Mobility Group Haaker

Benjamin Haaker, eigenaar Mobility Group Haaker

Er werden ook diverse uitbreidingen gedaan op mobiliteitsgebied. Denkt u bijvoorbeeld aan de unit Schadeherstel en de unit Verhuur. Inmiddels is er ook een unit Lease toegevoegd in het bedrijf. 1 januari 2017 was een goed moment om deze uitbreiding te vertalen in een nieuwe naam. Auto Halan werd Mobility Group Haaker. Een nieuw naam, maar dezelfde familie en hetzelfde bedrijf. De nieuwe naam draagt uit dat wij als groep voorzien in alle wensen en behoeften op het gebied van mobiliteit. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, het huren, kopen of (private) leasen van auto’s, bij Mobility Group Haaker bent u aan het juiste adres voor mobiliteitsoplossingen op maat.

In 2022 is MGH Dealer van het jaar van de merken Jeep en Fiat geworden. Een award waar we als bedrijf heel trots op zijn!

Mobility Group Haaker Dealer Jeep en Fiat dealer van het jaar

Heel graag tot ziens bij Mobility Group Haaker!

Onze vestigingen

 1. Amsterdam
  Amsterdam
  De Flinesstraat 22
  1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
  Tel 020 6650 050
  Meer informatie
 2. Heemstede
  Heemstede
  Cruquiusweg 35
  2102 LS Heemstede
  Tel 023 529 0011
  Meer informatie

Mobility Group Haaker

Het vermogen tot wat extra’s

Als u bij Mobility Group Haaker de showroom binnenstapt wordt u direct getroffen door het stijlvolle interieur en de warme ontvangst van onze medewerkers. De showroom is sfeervol ingericht met oog voor detail, zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Geen toonzaal, maar een galerie als gepaste omgeving voor de verkoop van de merken Jeep, BRUTE, Fiat, AbarthAlfa Romeo en Fiat Professional.

De filosofie van Mobility Group Haaker berust op de slogan ‘Het vermogen tot wat extra’s’. Dat betekent dat alles in het werk gesteld wordt om u als klant te ontzorgen. Uw mobiliteit is onze zorg van A tot Z. Wij staan voor de 6 zekerheden van Mobility Group Haaker daarmee garanderen wij dat wij de extra’s die u verdient, kunnen bieden.

De 6 zekerheden van Mobility Group Haaker

Een warm welkom. Dienstbaarheid, een open en warme uitstraling, enthousiasme, teamspirit en bovenal gastvrijheid staan bij ons op de allereerste plaats. Wij willen dat u als klant graag langskomt bij Mobility Group Haaker. De versgemalen koffie en onze enthousiaste medewerkers maken uw bezoek een plezierige aangelegenheid.

Oplossingen op maat. Wij denken graag met u mee, wij bedenken altijd de juiste oplossing voor u met aandacht voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij denken in oplossingen en niet in problemen, uw mobiliteitsproblemen en -vraagstukken lossen we graag voor u op. En op zo’n manier dat u uiterst tevreden bent met de oplossing.

Goede service. We maken altijd duidelijke afspraken met u, we bieden een betrouwbare service: veiligheid boven alles, niets is ons teveel en we zijn altijd voor u (online) beschikbaar. We horen de vraag achter de vraag en denken graag met u mee.

Vakmanschap. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam, gespecialiseerd en worden op frequente basis bijgeschoold. Onze medewerkers beschikken over het juiste gereedschap, geschikt voor de merken waaraan we werken. Tevens hebben zij veel ervaring in huis. Zo wordt u professioneel en snel geholpen.

Mobility Group Haaker ontzorgt. Wij bieden gedegen advies op het gebied van verkoop en onderhoud. Wij houden u altijd mobiel. Wij ondersteunen alle vormen van mobiliteit. Wij leveren haal en brengservice en wij bieden altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft op het gebied van mobiliteit.

Uw mening telt. Uw mening is voor ons belangrijk, daarmee kunnen wij onze service verbeteren. Spreek onze medewerkers aan, geef uw mening op klantenvertellen.nl of reageer op Facebook, Instagram of Twitter. Wij doen er alles aan om de klantentevredenheid op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.


Aanbod gebruikte auto’s, o.a. Jeep, Fiat, Chrysler, Alfa Romeo,  Dodge en Lancia

Bent u op zoek naar een occasion? Dan vindt u die wellicht in ons actuele occasion overzicht. Ook vindt u in ons occasion overzicht naast de Lancia Ypsilon, Lancia Musa, Lancia Phedra en Lancia Thesis, auto’s van het merk Jeep, zoals de Jeep Wrangler, Jeep Cherokee, Jeep Renegade en ook Fiat, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat 500L en Fiat 500X. Met regelmaat hebben we diverse occasions van andere merken in ons assortiment. Kijk hiervoor gerust op ons occasion overzicht.

Maak een afspraak

Mobility Group Haaker biedt u ook de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor een proefrit. Ook kunt u online een afspraak maken voor APK of voor onderhoud van uw auto. Natuurlijk kunt u ook een brochure of informatie aanvragen. Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw auto, dan kunt u ook bij Mobility Group Haaker terecht. Mobility Group Haaker is aangesloten bij FOCWA en is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep en is erkend servicepunt voor Lancia, Chrysler en Dodge.

Daarnaast biedt Mobility Group Haaker een unieke webshop, waar u online accessoires, zowel gebruikte als nieuwe onderdelen en lifestyle producten voor u en uw Jeep, Fiat en/of Lancia kunt bestellen. Ook van het merk BRUTE hebben wij vele artikelen op voorraad, denk aan caps, shirts, beanies en hoodies. Wij leveren een breed assortiment originele onderdelen en accessoires. Verkoop en montage van onderdelen en accessoires behoort tot onze specialiteiten.

Ook producten die aansluiten bij de Lancia, Jeep, of Fiat lifestyle zoals Lancia horloges, zonnebrillen, schoenen, wijnen en nog veel meer. Kortom, ontdek meer over ons bedrijf en onze merken. Net als Mobility Group Haaker zelf, is ook de site van Mobility Group Haaker voortdurend in ontwikkeling. We streven ernaar om u als klant ‘het vermogen tot wat extra’s’ te bieden. Van ons kunt u meer verwachten. Uw mobiliteit is onze zorg.

Bezoek onze webshop