Offering strength in facts

Het merk Fiat Professional richt zich op de verkoop van de bedrijfswagens die door Fiat Group Automobiles S.p.A. worden geproduceerd. Dankzij ons uitgebreide gamma bestelwagens, pick-up’s en busjes voor personenvervoer kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. De auto’s van Fiat Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

In 1903 zag het eerste Fiat bedrijfsvoertuig het licht en vanaf dat moment is het onderdeel bedrijfsvoertuigen steeds belangrijker geworden binnen de activiteiten van de Fiat Group. Het merk Fiat Professional wordt van oudsher gerund door competente en gemotiveerde mensen, door professionals die zich inzetten voor professionals. Meer over Fiat professional

Extra Garantie

Fiat professional Extra Garantie biedt u de mogelijkheid de reguliere garantie van twee jaar uit te breiden met maximaal vijf jaar, zonder eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Mocht u in de garantieperiode pech of problemen met uw auto krijgen, dan kunt u rekenen op de Fiat-dealerorganisatie en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. Meer informatie

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop

Fiat Professional

Fiat Aalsmeer: jouw bestemming voor exclusieve fiat modellen

Bij Fiat Aalsmeer vind je de meest aantrekkelijke Fiat acties, ideaal voor wie op zoek is naar topdeals voor de Fiat modellen. Ontdek vandaag nog hoe onze zakelijke promoties in Fiat Aalsmeer jouw volgende Fiat aankoop voordeliger kunnen maken. Of je nu een compacte stadswagen of een ruime bestelwagen overweegt, de zakelijke acties bij Fiat Aalsmeer geven je toegang tot premium bedrijfswagens tegen ongeëvenaarde prijzen. Mis deze kans niet om te profiteren van de fantastische aanbiedingen die Fiat Heemstede en Amsterdam te bieden hebben. Als officiële Fiat dealer heeft Fiat Haaker de beste deals tegen de meest attractieve prijzen. 

Fiat Amsterdam: waar acties en kwaliteit hand in hand gaan

Fiat Amsterdam is dé plek waar je altijd de beste Fiat acties vindt. Als onderdeel van Mobility Group Haaker, beslaan we heel Zuid-Holland als officiële Fiat dealer. We zijn dan ook gevestigd als Fiat dealer Heemstede en Fiat Amsterdam. Een bezoek aan MGH is een kans om te profiteren van uitzonderlijke aanbiedingen die jouw droomauto binnen handbereik brengen. We zorgen ervoor dat elke actie niet alleen voordelig is, maar ook aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. Ben je klaar om de nieuwste Fiat Amsterdam acties te ontdekken en te zien hoe ze jou helpen besparen? Kom gerust langs bij Mobility Group Haaker.