Schade aan uw auto?

Heeft u onverhoopt schade aan uw Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep of een ander merk, dan kunt u terecht bij Mobility Group Haaker. Op onze schadeafdeling staan onze schadeherstellers klaar om uw kostbare bezit te herstellen. U kunt voor elk soort schade terecht bij MGH. MGH herstelt ook ruitschade.

Mobility Group Haaker is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep en bij FOCWA en is erkend servicepunt voor Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler en Dodge. Voor schadeherstel van de autoschade bent u altijd bij ons welkom.

Maak een afspraak Schade online melden

FocwaFocwa

Bij een FOCWA-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

FOCWA-bedrijven houden zich aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu.

Merkgarantie en kwaliteit

Als u de schade aan uw auto bij Mobility Group Haaker laat herstellen, dan krijgt u als klant merkgarantie. Merkgarantie betekent dat de schade door een merkdealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Het merkgarantiebewijs is voor u als klant het tastbare bewijs dat uw kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij originele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van uw auto zoveel mogelijk wordt beperkt.

Kosteloos vervangend vervoer

Schade aan uw voertuig is vervelend. Als uw auto onverhoopt schade heeft, bent u de auto vaak een aantal dagen kwijt, omdat de schade hersteld moet worden. Mobility Group Haaker zorgt ervoor dat u tijdens de reparatie niet zonder vervoer hoeft te zitten. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden gedurende de reparatieperiode. De reparatieperiode proberen we natuurlijk zo kort mogelijk te houden.

Alle reden dus om uw autoschade bij Mobility Group Haaker voor reparatie aan te bieden.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor schadeherstel van uw autoschade. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp.

Afspraak maken

Schadeherstel autoschade