Fleetsales en leasing

Voor de zakelijke markt, met zijn specifieke wensen, beschikt de Mobility Group Haaker Groep over een aparte divisie, Mobility Group Haaker Fleetsales en Leasing. Deze divisie fungeert als intermediair tussen bedrijven en onze vestigingen. Concreet houdt deze divisie u onder meer op de hoogte recente ontwikkelingen, adviseert u in aankoop of leasebeleid en lost eventuele problemen voor u op.

Wij zijn dagelijks onderweg om nieuw business te generen en bestaande relaties te onderhouden. Met onze dealerschappen van Fiat, Fiat professional, Lancia en Jeep zijn wij in staat om u optimaal te bedienen van gemak en maatwerk. Wij benaderen onze relaties altijd professioneel en objectief. Graag komen wij bij u langs om samen met u tot een oplossing op maat te komen. Of het nu is om kosten- en tijdsbesparingen in uw wagenpark door te voeren, meer flexibiliteit te creëren, of om U bij uitbereiding te adviseren. De Manager Fleetsales is uw persoonlijke aanspreekpunt betreffende al uw autozaken (personen- en bedrijfswagens).

Onze uitdaging is 100 procent klanttevredenheid en succesvol zijn!

Uw mobiliteitsbehoefte, onze expertise

Elke organisatie met een wagenpark heeft eigen wensen. De één gaat voor duurzame mobiliteit, de ander wil graag flexibel blijven en snel geholpen worden bij schade of onderhoud. Uw mobiliteitsbehoefte is sterk afhankelijk van de wereld waarin uw klanten en medewerkers zich bewegen. Mobility Group Haaker heeft alle kennis, expertise en daadkracht in huis om uw behoefte naar wens in te vullen.

Inzicht in nieuwe mogelijkheden

Termen als CO2-footprints, energielabels en mobiliteitsbudgetten zijn aan de orde van de dag en zorgen voor nieuwe wagenparkbehoeften. Deze ontwikkelingen geven u gelijk kans om uw mobiliteitskosten te verlagen. Wilt u snel inzicht hebben in de mogelijkheden die aansluiten op uw wagenparkbehoefte, maak dan gebruik van onze gratis fleetscan.

Gratis fleetscan

Wij analyseren gezamenlijk uw huidige wagenpark en laten vervolgens zien welke alternatieven tot verbetering leiden; voor milieu, voor efficiëntie, maar vooral voor uw budget.

Maak direct een afspraak