1. Jeep Avenger

  Welke Jeep past het beste bij mij?

  - 16 april 2024

  Stap in de wereld waar avontuur en vrijheid samenkomen. Welke Jeep roept jouw naam? Of je nu de wildernis verkent of de stadse jungle trotseert, er is een Jeep die jouw verhaal vertelt en je door elk terrein begeleidt. Met een breed scala aan Jeep modellen, van robuust tot verfijnd, helpt Mobility Group Haaker je de perfecte auto te vinden die bij jouw levensstijl past.

  Lees meer
 2. Fiat 600e

  Welke Fiat past het beste bij mij?

  - 16 april 2024

  Welke Fiat past eigenlijk bij mij? Het is een vraag die echoot langs de kronkelige wegen van je levensreis. Fiat, met zijn rijke erfgoed en sprankelende toekomst, biedt een scala aan karakters op vier wielen, elk met een eigen verhaal. Maar welke Fiat ga je kopen? We helpen je op weg om de juiste keuze te maken, die past bij jouw levenstijl.

  Lees meer
 3. Tot € 4.500 voordeel tijdens de Fiat Pro Days

  - 28 maart 2024

  Ontdek de voordelen van de Fiat Pro Days en geniet van de laagste prijzen op Fiat Professional bedrijfswagens.

  Lees meer
 4. Fiat 600e

  Nieuw: FIAT 600 Hybrid introductieaanbod vanaf € 29.490,-

  - 7 maart 2024

  De nieuwe Fiat 600 Hybrid biedt binnen een lengte van 4,17 meter opvallend veel ruimte voor vijf inzittenden. Het interieur herbergt maar liefst 15 liter aan opbergruimtes voor persoonlijke spullen. Ze zijn te vinden in de centrale console tussen de voorstoelen – met een speciale cover en flexibele bekerhouders – in de portieren en in het dashboard. De kofferbak biedt een inhoud van 385 liter. Bovendien mag de Fiat 600 Hybrid tot 1.100 kg aanhangwagengewicht mag trekken.

  Lees meer
 5. De Italian Upgrade: Verrijk jouw rijervaring met luxe en stijl

  - 13 februari 2024

  Het is tijd voor een upgrade die je simpelweg niet mag missen! We hebben een exclusief aanbod dat speciaal voor jou is samengesteld.

  Lees meer
 6. krachtigste Abarth ooit

  Abarth en Stellantis Motorsport slaan handen ineen voor krachtigste Abarth ooit

  - 8 februari 2024

  Abarth en Stellantis Motorsport kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan met als doel een nieuwe standaard te zetten in de wereld van elektrische auto’s. Het resulteert in de krachtigste Abarth ooit met 176 kW (240 pk). De samenwerking is een eerbetoon aan Abarth’s

  Lees meer
 7. Jeep Avenger freedom of choice

  Jeep Avenger: Freedom of Choice

  - 10 januari 2024

  Stap in een wereld van vrijheid bij Jeep en maak kennis met de Jeep Avenger. Als je nu kiest voor 100% elektrisch kan er gebruik gemaakt worden van € 2.950 overheidssubsidie!

  Lees meer
 8. Alfa Romeo onthult eerste wereldwijde, speciale serie: Tributo Italiano

  - 4 december 2023

  Alfa Romeo opent de orderboeken van de eerste speciale serie die wereldwijd wordt aangeboden: de Tributo Italiano. Deze exclusieve uitvoering – beschikbaar voor de Giulia, Stelvio en Tonale PHEV – is ontworpen als eerbetoon aan de oorsprong van het merk en belichaamt de Italiaanse persoonlijkheid en de sportiviteit van Alfa Romeo.

  Lees meer
 9. Fiat 500e occasion SubsidieVerdubbelaar

  - 30 november 2023

  Zet nu de eerste stap naar elektrisch rijden in een Fiat 500e occasion bij Mobility Group Haaker. Dan kun je niet alleen 2.000 euro overheidssubsidie aanvragen. Wij verdubbelen het bedrag tot wel 4.000 euro!

  Lees meer
 10. Ontdek Ontdek de Fiat Professional Eindejaarsbonus!

  - 29 november 2023

  Mobility Group Haaker heeft goed nieuws. Profiteer dit jaar nog van onze exclusieve Eindejaarsbonus. Deze kan oplopen tot 6.500 euro exclusief btw! Pak dit moment en kies de ideale bedrijfswagen om jouw werkzaamheden een stuk makkelijker te maken.

  Lees meer