La meccanica delle emozioni

Emotie is innovatie

Met hun ongelooflijke prestaties veroverden de eerste Alfa Romeo’s de harten van hele generaties autoliefhebbers. Ook latere Alfa’s waren onstuitbaar in hun jacht op succes en braken het ene record na het andere. Sindsdien wordt het Alfa Romeo-embleem over de hele wereld gezien als een symbool van constante technische vernieuwing en puur rijplezier.

Emotie is passie

Passie is de altijd de drijvende kracht bij Alfa Romeo geweest. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van nieuwe modellen is daarom altijd de beste technische oplossingen te verenigen met een zo intens mogelijke rijbeleving: we bóuwen geen auto’s, we creëren ze.

Emotie is elegantie

In de lange merkhistorie heeft Alfa Romeo de wereld meermaals versteld doen staan met auto’s van een tijdloze schoonheid: van de befaamde 6C 2500 ‘Freccia d’Oro’ tot zijn moderne opvolgers. Auto’s die door hun vermogen mensen in het hart te raken altijd bewondering zullen blijven oogsten.

Emotie is functionaliteit

In 1954 bewees de Alfa Romeo Giulietta dat exclusief design en sportieve prestaties uitstekend samen kunnen gaan met het comfort van een auto voor dagelijks gebruik. Deze succesformule vormt sindsdien de inspiratie voor vrijwel al onze creaties.

Alfa Romeo

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop