Mobility Group Haaker uw Dodge-dealer

Als Dodge-rijder kies je voor een opvallende, stoere auto met een uitstekende value for money. Daarbij hoort ook het uitgebreide dienstenaanbod en toegewijde servicenetwerk van de Dodge-dealer. Mobility Group Haaker is dé specialist in het onderhoud van uw Dodge. De officiële Dodge-dealer: Stick with the Specialist.

dodge-naam-verdwijnt-maar-service-niet

De naam ‘Dodge’ verdwijnt in Europa, maar onze service niet

De naam ‘Dodge’ verdwijnt in Europa, maar onze service niet. Dat is de kern van ons verhaal. Toen het moedermerk van Dodge – Chrysler – fuseerde met Lancia van de Fiat-groep, zijn we tot de conclusie gekomen dat er in onze productstrategie voor de Europese markt onvoldoende toekomst was voor Dodge. Daarom zijn we gestopt met Dodge, maar we willen wel garanderen dat iedereen die nu Dodge rijdt, kan rekenen op betrouwbare service.

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop

Service, onderhoud en onderdelen

Natuurlijk wilt u bij een onderhoudsbeurt of reparatie snel geholpen worden. Maar minstens zo belangrijk is dat alles goed gebeurt. Door ervaren vakmensen die uw Dodge door en door kennen. Echte professionals, die beschikken over specifieke merkgebonden apparatuur en gereedschappen. En die voor het herstel alleen originele Mopar onderdelen gebruiken, zodat uw Dodge 100% origineel blijft. Alleen Mobility Group Haaker geeft u die zekerheid als officiële Dodge dealer en uw vaste aanspreekpunt in Amsterdam en de omgeving Haarlem en Heemstede.

Voordelen van de officiële Dodge-dealer

  • Hulp onderweg
  • Speciale apparatuur
  • Opgeleide en gespecialiseerde technici
  • Twee jaar garantie op de uitgevoerde reparaties
  • Gebruik van originele Mopar onderdelen
  • Uitgebreid en toegewijd servicenetwerk
  • Heldere onderhoudstarieven

Als u een Dodge aanschaft, houdt de service niet op zodra u de showroom uitrijdt. Mobility Group Haaker, de officiële Dodge dealer, is een specialist bij wie u altijd terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Wij hebben immers de juiste expertise in huis en gebruiken altijd originele onderdelen. Zo zorgen wij dat uw Dodge 100% origineel blijft en zijn waarde behoudt.

Garantie op alle reparaties

Op alle reparaties krijgt u twee jaar garantie, inclusief arbeidsloon. En wordt er iets gerepareerd of vervangen, dan gebeurt dat voor een vooraf vastgestelde prijs. Dus geen verrassingen achteraf.

Dodge