Kleine werkzaamheden, zonder afspraak

Voor kleine werkzaamheden zoals het vervangen van een lampje, het plakken van een band, het checken van olie of het vervangen van een accu bent u te allen tijde welkom voor een pitstop zonder afspraak. Onze monteurs staan voor u klaar en klaren de klus terwijl u wacht.

Ook voor een diagnose een pitstop

Ook voor een diagnose aan uw auto bent u op werktijden zonder afspraak welkom. Onze werkplaats is geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s avonds.

Vragen of meer informatie over een pitstop?

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer informatie over onze Pitstop service? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Pitstop MGH

Bij Mobility Group Haaker kunt u terecht voor onderhoud, APK en reparatie aan uw auto. Onze speciaal geschoolde monteurs staan voor u klaar. Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren om de auto in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen.

Mobility Group Haaker heeft het exclusieve dealerschap van Fiat, Lancia en Jeep, onze monteurs bezitten specifieke kennis van uw automobiel. Mobility Group Haaker is ook Chrysler en Dodge dealer. Voor onderhoud aan de merken Fiat, Lancia, Jeep, Chrysler en Dodge bent u bij Mobility Group Haaker aan het juiste adres.

Wanneer is onderhoud nodig?

Iedere auto heeft regelmatig onderhoud nodig, bij de meeste modellen is dit jaarlijks of om de 20.000 kilometer. Periodiek onderhoud is nodig om de auto in goede conditie te houden en voor het behoud van (fabrieks-)garantie of Auto Expert. Bij een onderhoudsbeurt wordt tevens de carrosserie gecontroleerd zodat de carrosseriegarantie behouden blijft.

E-mail ons direct

Amsterdam: werkplaatsamsterdam@mgh.nl
Heemstede: werkplaatsheemstede@mgh.nl

Kom direct langs

 1. Amsterdam
  Amsterdam
  De Flinesstraat 22
  1114 AL Amsterdam-Duivendrecht
  Tel 020 6650 050
  Meer informatie
 2. Heemstede
  Heemstede
  Cruquiusweg 35
  2102 LS Heemstede
  Tel 023 529 0011
  Meer informatie