Onderhoud, APK, en reparatie

Bij Mobility Group Haaker kunt u terecht voor onderhoud, APK en reparatie aan uw auto. Onze speciaal geschoolde monteurs staan voor u klaar. Het is belangrijk om periodiek onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren om de auto in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen.

Mobility Group Haaker heeft het exclusieve dealerschap van Fiat, Lancia en Jeep, onze monteurs bezitten specifieke kennis van uw automobiel. Mobility Group Haaker is ook Chrysler en Dodge dealer. Voor onderhoud aan de merken Fiat, Lancia, Jeep, Chrysler en Dodge bent u bij Mobility Group Haaker aan het juiste adres.

Wanneer is onderhoud nodig?

Iedere auto heeft regelmatig onderhoud, APK en reparatie nodig, bij de meeste modellen is dit jaarlijks of om de 20.000 kilometer. Periodiek onderhoud is nodig om de auto in goede conditie te houden en voor het behoud van (fabrieks-)garantie of Auto Expert. Bij een onderhoudsbeurt wordt tevens de carrosserie gecontroleerd zodat de carrosseriegarantie behouden blijft.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud of reparatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Maak een afspraak

E-mail ons directOnderhoud APK en reparatie

Amsterdam: werkplaatsamsterdam@mgh.nl
Heemstede: werkplaatsheemstede@mgh.nl