Altijd een nieuwe auto

Met formula rijdt u altijd in een nieuwe auto! Een auto die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van techniek, veiligheid en comfort. Bovendien zijn uw onderhoudskosten minimaal. U rijdt immers altijd in een nieuwe auto met ook nog eens twee jaar fabrieksgarantie. “U betaalt een deel, wij garanderen de rest”

Hoe werkt Formula?

Formula houdt rekening met de toekomstige waarde van de auto; een deel daarvan wordt gegarandeerd. Dit gedeelte wordt van de verkoopprijs afgetrokken. Het verschil + rente wordt in 24 of 36 maanden terugbetaald. Na de afgesproken periode heeft U 3 keuzes:

  • U ruilt de auto in voor een nieuwe en maakt weer gebruik van Formula.
  • U betaalt de slottermijn en houdt de auto (de slottermijn kunt u uiteraard bij ons doorfinancieren).
  • U levert de auto in bij de dealer en heeft geen verplichting meer.

Als u voor het eerst gebruik maakt van Formula, vragen wij u een aanbetaling te doen van 25%. Meestal is de inruilwaarde van de huidige auto voldoende. Is deze waarde hoger, krijgt u zelfs geld toe. Vraag bij Mobility Group Haaker naar de voorwaarden.

Meer weten?

De medewerkers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over financiering. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel naar een van onze vestigingen.

Neem contact op

Formula