Adventure is Everywhere

Een Jeep is pas een Jeep als er Jeep op staat. Al ruim 80 jaar Jeep, heer en meester in elk terrein. Jeep is van origine een Amerikaans 4×4 automerk. Wie kent niet de Willy’s Jeep, waar het destijds allemaal mee begon.

Nu – 8 decennia en vele succesvolle jaren later – is Jeep onderdeel van Stellantis. Jeep maakt nog steeds auto’s die appelleren aan haar aloude basisprincipe ‘Adventure is Everywhere’. Met een Jeep ga je niet zomaar van A naar B, met een Jeep ga je het avontuur tegemoet. Jeep, There’s only one.

De vierwielaangedreven auto is tegenwoordig geen noviteit meer in het Nederlandse straatbeeld. Het 4×4-segment mag zich zelfs verheugen op een toenemende populariteit. Maar waar de meeste automerken pas kort geleden op deze trend zijn ingesprongen, kan Jeep bogen op meer dan 80 jaar ervaring. Meer over Jeep


Brute JeepsMobility Group Haaker is officieel dealer van dit exclusieve merk

U kunt bij Mobility Group Haaker terecht voor de aankoop en service van Brute Jeeps. Dit exclusieve merk tilt de Wrangler naar een nieuw niveau. Brute staat voor alles wat de Wrangler heeft te bieden, maar dan krachtiger, exclusiever, unieker en stoerder. Met Brute maakt u van een Wrangler een volledig gepersonaliseerde auto. Al ruim 80 jaar Jeep en al 40 jaar ervaring bij Mobility Group Haaker.

Meer informatie? Lees meer over Bruteneem contact met ons op of bekijk onze nieuwe auto’s

Bekijk de actuele voorraad


Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop