Officiële dealer van Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Lancia en Brute

Uw officiële Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Lancia en Brute dealer uit Amsterdam en Heemstede. Als u bij Mobility Group Haaker de showroom binnenstapt wordt u direct getroffen door het stijlvolle interieur. Sfeervol ingericht met oog voor detail, getuige de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Geen toonzaal, maar een galerie als gepaste omgeving voor de verkoop van de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Jeep en Brute. U bent bij ons aan het juiste adres.

Ook Lancia, Chrysler, Dodge, en Autoexpert dealer

Mobility Group Haaker is tevens erkend servicepunt voor Lancia, Chrysler en Dodge en is lid van de Nationale Auto Pas en BOVAG. Wij zijn een specialist bij wie u altijd terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Wij hebben immers de juiste expertise in huis en gebruiken altijd originele onderdelen.

Op zoek naar originele onderdelen en accessoires?

Mobility Group Haaker biedt u een unieke accessoires en merchandise shop voor de merken Fiat, Jeep, en Lancia. Ook verkoop en montage van onderdelen behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren een breed assortiment originele onderdelen van onze merken. We streven ernaar om u als klant ‘het vermogen tot wat extra’s’ te bieden.

Bezoek onze webshop