De tijd verstrijkt, de zekerheid blijft

Lancia Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past.

Lancia Extra Garantie is een verzekering die gedurende de contractperiode de volledige reparatiekosten vergoedt. Mocht u gedurende die periode pech of problemen met uw auto krijgen, kunt u rekenen op het Lancia servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. De overeenkomst kan worden afgesloten voor zowel particulieren als bedrijven.

Lancia Extra Garantie is inclusief mobiliteitshulp waardoor u net als tijdens de fabrieksgarantie verzekerd bent van mobiliteit op elke moment in heel Europa.

Dekking

De dekking van Extra Garantie omvat onder meer reparaties aan motor, versnellingsbak, aandrijfassen, stuurinrichting, electrische installatie, verwarming en airbags. Uitgesloten zijn de normaal aan slijtage onderhevige delen, zoals remblokken, banden, koppeling, schokdempers, bougies, filters, etc. alsmede smeermiddelen en vloeistoffen, regulier onderhoud en glasschade.

De voordelen

De voordelen van Lancia Extra Garantie op een rijtje:

  • Kostenloze reparatie van defecten en/of gebreken die vallen onder de garantievoorwaarden*;
  • Bij vervanging van defecte onderdelen worden uitsluitend originele Lancia-onderdelen gebruikt;
  • Geen kilometerlimiet en geen eigen risico;
  • Inclusief pech- en mobiliteitshulp in heel Europa;
  • Eén telefoonnummer voor pech- en mobiliteitshulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in heel Europa: 00 800 5262 4200.

Aanvragen Extra Garantie

Deze service kan tegen betaling worden verlengd met maar liefst 5 jaar na de fabrieksgarantie. Dit kan binnen 2 jaar na de registratiedatum van uw Lancia, vóór dat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan uw Lancia is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Lancia-instructieboek. U kunt Extra Garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van uw Lancia.

Vraag direct aan

Meer weten?

De medewerkers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over Extra Garantie. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel 020 – 665 0050.

Brochure, tarieven, en voorwaarden

Brochure Lancia Extra Garantie
Prijslijst Extra Garantie
Garantievoorwaarden

Meer informatie over de Lancia Ypsilon.