Mobility Group Haaker uw Chrysler-dealer

Er zijn veel goede redenen om Chrysler te rijden. Zijn comfort, de prestaties en het design zijn aspecten die zwaar wegen bij de aanschaf. Het is goed om te weten dat er ook een heel servicenetwerk voor u klaarstaat vanaf het moment dat u in een Chrysler stapt. 

Zo Lancia is Chrysler nu

Het Amerikaanse Chrysler en het Europese Lancia trekken binnen Europa inmiddels al enige tijd samen op onder de naam ‘Lancia’. Het zijn twee merken die elkaar herkenden in een imposante historie, onderscheidend karakter en aanvullende techniek. Hun verschillende roots hebben zij gebundeld in een gedeeld gevoel voor chic en exclusiviteit en in de wens hun nauw verwante, eigenzinnige bestuurders nog beter te bedienen.

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop

Service, onderhoud en onderdelen

Met Mobility Group Haaker, Chrysler Amsterdam en Heemstede als uw vaste aanspreekpunt voor service profiteert u onder meer van vaste onderhoudstarieven en hulp bij pech onderweg. Ook voor de aanschaf en montage van accessoires of een autogassysteem bent u bij Mobility Group Haaker als officiële Chrysler-dealer aan het juiste adres.

Voordelen van de officiële Chrysler-dealer

  • Hulp bij pech onderweg
  • Speciale apparatuur
  • Opgeleide en gespecialiseerde technici
  • Twee jaar garantie op uitgevoerde reparaties
  • Uitgebreid en toegewijd servicenetwerk
  • Heldere onderhoudstarieven

Als u een Chrysler aanschaft, houdt de service niet op zodra u de showroom uitrijdt. Mobility Group Haaker, de officiële Chrysler-dealer, is een specialist bij wie u altijd terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Wij hebben immers de juiste expertise in huis en gebruiken altijd originele onderdelen. Zo zorgen wij dat uw Chrysler in uitstekende staat blijft en zijn waarde behoudt.

Garantie op alle reparaties

U krijgt op alle reparaties standaard twee jaar garantie, inclusief arbeidsloon. Wordt er iets gerepareerd of vervangen, dan gebeurt dat voor een vooraf vastgestelde prijs. U wordt dus niet geconfronteerd met verrassingen achteraf.

Chrysler Amsterdam Heemstede