Financiële oplossing op maat

U staat op het punt een nieuwe of gebruikte auto te kopen. Een belangrijk moment, want een auto vormt een behoorlijke investering. Daarom helpen wij u graag op weg.

Fidis heeft een ruim aanbod van financierings- en leaseproducten. De producten zijn volledig af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om de particuliere aanschaf van een auto of het aankopen van een auto voor zakelijk gebruik. Als financieringsmaatschappij van Fiat Auto Nederland is Fidis als geen ander op de hoogte van het Italiaanse auto-aanbod.

Gemak, alles bij uw eigen dealer

Al de producten van Fidis zijn verkrijgbaar bij Mobility Group Haaker. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt. Voor financiering, leasing en autoverzekeringen kunt u terecht bij hetzelfde vertrouwde adres als waar u uw auto gekocht heeft en laat onderhouden. Mobility Group Haaker staat uiteraard altijd voor u klaar en adviseert u graag bij het nemen van de juiste beslissing.

Fidis Nederland heeft verschillende soorten financieringen. We kennen het doorlopende krediet en diverse vormen van niet doorlopende kredieten. Klik voor meer informatie op de financieringssoort van uw keuze.

Financieringen

Meer weten?

De medewerkers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over financiering. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel naar een van onze vestigingen.

Informeer direct

Financiering