Winterbanden, een veilige keuze.

De winterperiode komt er weer aan. Om op een veilige manier mobiel te blijven is het een verstandige keuze om winterbanden aan te schaffen. Voor de levering en montage voor uw auto bent u bij Mobility Group Haaker aan het juiste adres. In diverse Europese landen is het zelfs verplicht het onder uw auto te hebben. Dus mocht u op wintersport gaan de komende winter, dan is het zeker verstandig om uw auto te voorzien van winterbanden.

Levering

Door een jarenlange relatie met leveranciers van de bekende A-merken als Pirelli, Michelin, Continental, Bridgestone en Goodyear kan Mobility Group Haaker uw winterbanden voor een zeer scherpe prijs snel  leveren. Als speciale aanbieding biedt Mobility Group Haaker u naast deze scherpe prijs en snelle levering ook gratis montage aan bij aanschaf. De service ‘klaar terwijl u wacht’ bieden wij ook op uw verzoek.

Montage en opslag

Bent u reeds in het bezit van winterbanden? Mobility Group Haaker monteert de banden graag voor u. Montage kan al vanaf € 45,- per set. Mobility Group Haaker biedt het totaalpakket en kan naast levering en montage ook voorzien in opslag. We maken graag een offerte op maat. Levering, montage en/of opslag, precies zoals u het wilt.

Maak een afspraak Offerte aanvragen