1. Abarth 500e

  De nieuwe Abarth 500e Scorpionissima

  - 1 december 2022

  De Nieuwe Abarth 500e Scorpionissima is een limited edition die stijl, elektrisch vermogen en een nieuw krachtig geluid combineert. 1949 stuks met exclusieve graphics en […]

  Lees meer
 2. Fiat 500e

  De nieuwe Fiat 500E: Exclusieve ‘La Prima’ versie nu al te bestellen!

  - 17 april 2020

  De volledig elektrische nieuwe Fiat 500 komt eraan en is als exclusieve La Prima versie nu al te bestellen bij Mobility Group Haaker.

  Lees meer
 3. Mobility Group Haaker is nu ook Brute-dealer

  - 7 april 2020

  Vanaf nu kunt u bij Mobility Group Haaker terecht voor de aankoop en service van Brute Jeeps. Dit exclusieve merk tilt de Wrangler naar een nieuw niveau. Brute staat voor alles wat de Wrangler heeft te bieden, maar dan krachtiger, exclusiever, unieker en stoerder. Met Brute maakt u van een Wrangler een volledig gepersonaliseerde auto.

  Lees meer
 4. Jeep Compass met nieuwe 1.3 FireFly-motor

  - 10 maart 2020

  In het voorjaar verwachten wij de Jeep Compass met nieuwe 1.3 benzinemotor. Die is krachtiger, verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. Wilt u als een van de eersten rijden in deze nieuwe versie? Laat dan uw gegevens achter, wij nemen dan contact met u op zodra de auto bij ons in de showroom staat.

  Lees meer
 5. Rijdt u straks als een van de eersten in de Fiat Ducato Electric?

  - 17 januari 2020

  De Fiat Ducato wordt elektrisch! Schrijf u nu in bij Mobility Group Haaker om als een van de eersten in de Ducato Eletric te kunnen rijden. Met het indrukwekkende laadvermogen van maximaal 1.950 kilogram is de elektrische uitvoering een échte Ducato gebleven.

  Lees meer
 6. Wij zoeken toppers!

  - 18 juni 2019

  Voor de afdelingen Werkplaats en Verkoop zijn wij op zoek naar enthousiaste en zelfstandige collega’s. We hebben diverse plekken beschikbaar in Amsterdam en Heemstede.

  Lees meer
 7. Mobility Group Haaker beste FCA-dealer van Nederland

  - 4 april 2019

  De beste FCA-dealer van Nederland is… Mobility Group Haaker! In Italië hebben we de Best Dealer Award in ontvangst mogen nemen en daar zijn we heel erg trots op.

  Lees meer