Algemene Periodieke Keuring

Alle auto’s vanaf vier jaar en oudermoeten wettelijk verplicht worden gekeurd. Deze wettelijke verplichte autokeuring is vooral bedoeld om verkeersveiligheid te garanderen en de belasting van het milieu te beperken. Bij Mobility Group Haaker ben je altijd welkom voor een APK (algemene periodieke keuring). 

APK bij Mobility Group Haaker

Bij de keuring worden remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie, schokdempers en de uitlaatgassen gecontroleerd. Blijkt dat de auto niet aan de maatstaven voldoet, dan moet het mankement worden gerepareerd, alvorens de keurmeester de auto goedkeurt voor de APK (algemene periodieke keuring).

Voor slechts € 39,95

Mobility Group Haaker voert graag een APK-keuring uit aan uw voertuig. Voor slechts € 39,95 keurt één van onze gespecialiseerde monteurs uw auto. De APK-keuring kunnen wij voor u uitvoeren terwijl u wacht.

RDW erkend APK Keuingsstation

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor een APK service. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen voor een APK (algemene periodieke keuring).

Afspraak maken Check de APK-vervaldatum van uw auto

Verkeersveiligheid

De APK is een belangrijke keuring die uw auto in topconditie houdt. Uw remmen, banden, verlichting en andere cruciale onderdelen worden grondig gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een veilige rit, voor uzelf en uw medeweggebruikers. De APK draagt ook bij aan een schoner milieu. De uitlaatgassen van uw auto worden gecontroleerd, zodat u voldoet aan de emissienormen. Minder schadelijke stoffen, beter voor de luchtkwaliteit!

APK (algemene periodieke keuring)Regelmatige APK-keuringen en onderhoud verlengen de levensduur van uw auto. Door tijdig kleine problemen te verhelpen, voorkomt u kostbare reparaties in de toekomst.

Mobility Group Haaker heeft vakkundige monteurs in dienst, waarvan sommige al tientallen jaren werkzaam zijn bij Mobility Group Haaker. Om deze reden kunnen wij wel stellen dat zij al jaren kennis hebben van het merk Fiat, Jeep, Lancia & Alfa-Romeo. Heeft u vragen over uw auto of een APK (algemene periodieke keuring) neem dan gerust contact op met onze garage via whatsapp.