Mobility Group Haaker ontzorgt

Het optimaliseren van uw mobiliteit staat bij Mobility Group Haaker hoog in het vaandel. Met meer dan 40 jaar ervaring op ons vakgebied kunnen wij ervoor zorgen dat u mobiel bent en blijft. Uw mobiliteit is onze zorg. Wij zijn een garage voor onderhoud, schadeherstel, APK en reparaties.

Mobility Group Haaker vertegenwoordigt de merken Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional en Brute. Onze monteurs beschikken over specifieke kennis van deze merken, ze zijn merkgericht opgeleid en worden periodiek merkgericht bijgeschoold.

Mobility Group Haaker is tevens service-dealer voor de merken Lancia, Chrysler en Dodge. Niet alleen voor onderhoud aan Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Fiat Professional en Jeep, maar ook voor onderhoud en reparaties aan Lancia, Chrysler, Dodge en andere merken bent u bij Mobility Group Haaker op beide vestigingen aan het juiste adres. Voor alle merken zijn wij de garage voor onderhoud, schadeherstel, APK en reparaties.

Voordelen van onze werkplaats

Klaar terwijl u wacht

Voor kleine service- of reparatiewerkzaamheden kunt u gebruik maken van Pitstop service Terwijl u even een kopje koffie drinkt, iets leest of wat werk verzet in onze met Wifi uitgeruste wachtruimte, wordt uw auto voor u in orde gemaakt. Klaar terwijl u wacht, uw mobiliteit is onze zorg.

One Stop Service

Bij Mobility Group Haaker treft u alles onder één dak. Om u als klant te ontzorgen, biedt Mobility Group Haaker naast een professionele werkplaats voor onderhoud en APK ook een schadeafdeling waar u uw schade kunt laten repareren. Onze medewerkers denken graag met u mee om in één keer in al uw wensen en behoeftes te voorzien, zodat u tijd bespaart met heen en weer rijden. Wij bieden tevens een klantgerichte Haal & Breng-service. U vertrouwt uw auto aan ons toe en legt uw wensen bij ons neer. Wij attenderen u op extra werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw veiligheid te waarborgen.

Geschoolde medewerkers

Door technologische verbeteringen heeft uw auto steeds minder servicebeurten nodig. Dat scheelt u flink in onderhoudskosten. De nieuwe technologieën vragen echter wel om specifieke kennis, onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold. Verstand van zaken draagt bij aan uw mobiliteit. Alle medewerkers hebben vak kennis binnen onze garage voor onderhoud, schadeherstel, APK, en reparaties.

De juiste apparatuur

Uitgekiende elektronica zorgt voor betere prestaties met minder brandstofverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen, grotere veiligheid en nog meer comfort. Deze verfijnde techniek betekent ook speciale gereedschappen en meetapparatuur. En daarop is Mobility Group Haaker natuurlijk volledig ingericht. Met het juiste gereedschap houden wij u mobiel.

Jaarlijkse keuring

APK keuringsstation erkenningsbord

Eenmaal per jaar moeten alle auto’s van drie jaar en ouder worden gekeurd. Deze wettelijke verplichte keuring is vooral bedoeld om verkeersveiligheid te garanderen en de belasting van het milieu te beperken. Bij de keuring worden remmen, banden, stuurinrichting, wielophanging, verlichting, carrosserie, schokdempers en de uitlaatgassen gecontroleerd. Blijkt dat de auto niet aan de maatstaven voldoet, dan moet het mankement worden gerepareerd, alvorens de keurmeester de auto goedkeurt. Check uw APK vervaldatum

Heldere afspraken vooraf

Bij Mobility Group Haaker ontvangt u een duidelijke kostenraming vooraf. Dat geldt niet alleen voor de kosten voor onderdelen en arbeidsuren wij geven u ook een indicatie van de tijd die we nodig denken te hebben voor het uitvoeren van uw opdracht. Bovendien heeft u bij Mobility Group Haaker een vast aanspreekpunt: de Service Manager die uw opdracht van A tot Z begeleidt. Neem contact op met onze Service Manager.

Afspraak maken met onze werkplaats?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor onderhoud, APK of reparatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Maak een afspraak