Mobility Group Haaker ontzorgt

Auto onderhoud, service en schade, het optimaliseren van uw mobiliteit staat bij Mobility Group Haaker hoog in het vaandel. Met meer dan 40 jaar ervaring op ons vakgebied kunnen wij ervoor zorgen dat u mobiel bent en blijft. Uw mobiliteit is onze zorg.

Onze werkplaats

Mobility Group Haaker vertegenwoordigt de merken Fiat, Jeep, BRUTE, Alfa Romeo, Fiat Professional en Abarth. Onze monteurs beschikken over specifieke kennis van deze merken, ze zijn merkgericht opgeleid en worden periodiek merkgericht bijgeschoold. Mobility Group Haaker is tevens erkend service-dealer voor de merken Lancia, Chrysler en Dodge. Niet alleen voor onderhoud aan Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Professional en Abarth, maar ook voor onderhoud aan lancia, Chrysler en Dodge en andere merken bent u bij Mobility Group Haaker op beide vestigingen aan het juiste adres voor auto onderhoud, service, schade en verzekeringen.

Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw auto, dan kunt u ook bij Mobility Group Haaker terecht voor hun diensten. Wij zijn een erkend schadehersteller en aangesloten bij de Autoschadeherstel Groep en Focwa bedrijf.

Onze voordelen: Klaar terwijl u wacht; One Stop Service; Geschoolde medewerkers; De juiste apparatuur; Jaarlijkse keuring; Heldere afspraken vooraflees meer

Onze services

Voor Auto onderhoud, service en schade:
 • Pitstop

  Kleine werkzaamheden, zonder afspraak. Onze monteurs staan voor u klaar en klaren de klus terwijl u wacht.
  Lees meer

 • Onderhoud

  Bij Mobility Group Haaker kunt u terecht voor onderhoud, APK en reparatie aan uw auto. Maak een werkplaats afspraak. 
  Lees meer

 • APK

  Voor slechts € 39,95 keurt één van onze gespecialiseerde monteurs uw auto.
  Lees meer

 • Zomer- en winterbanden

  Voor montage en opslag van zomer- en/of winterbanden.
  Lees meer

 • Schadeherstel

  Wij zijn aangesloten bij FOCWA en wij zijn aangesloten bij de Autoschadeherstel Groep.
  Lees meer

  Auto onderhoud service en schade