Mobility Group Haaker uw Lancia-dealer

Eleganza in Movimento Dal 1906

Lancia en Chrysler: twee visies samengevoegd om sterker in de toekomst te staan. Elk hun eigen bezieling om te excelleren. Samenkomend in een doelmatige stijl, verpakt in elegantie. Zo vormen twee verschillende tradities één toekomst. Die toekomst is reeds begonnen.

Lancia is een Italiaans merk van Fiat Group Automobiles, opgericht in Turijn in 1906. In 1906 was Vincenzo Lancia ervan overtuigd dat hij de opkomende Italiaanse auto-industrie met zijn innovatieve ideeën en passie voor raffinement een stap verder zou kunnen brengen. Deze uitdaging geldt nog steeds. Zijn opvolgers hebben dit gedachtengoed overgenomen en werken tot op de dag van vandaag met dezelfde passie.

In de ruim 100 jaar dat Lancia bestaat is alles veranderd: de maatschappij, de levensstijl, de technische mogelijkheden, de materialen. De auto is gemeengoed geworden en vormt thans een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. De problemen waar we nu voor staan, zijn veiligheid, milieu, recycling en mobiliteit. Met andere woorden: de interactie tussen de auto en zijn omgeving.

Bij dit alles is echter één ding onveranderd gebleven: de inzet van de Lancia-mensen om een concreet antwoord te geven op al deze uitdagingen. Ze doen dit door mooie en technisch geavanceerde auto’s te bouwen die altijd nét iets meer aan stijl, techniek en elegantie bieden, waardoor ze zich weten te onderscheiden. Dat aspect maakt van een auto een Lancia.

Onderdelen, accessoires of merchandise

Shop de mooiste accessoires en merchandise in onze uitgebreide webshop. Ook voor nieuwe én gebruikte onderdelen kunt u hier terecht.

Bezoek onze webshop

Onderhoud

Mopar® Vehicle Protection biedt u producten en diensten aan om optimaal voor uw auto te zorgen met onderhoud en werkzaamheden uitgevoerd bij erkende dealers en werkplaatsen in Europa, door hoog gekwalificeerde en gespecialiseerde monteurs en met gebruik van originele onderdelen.

Lancia extra garantie

Lancia Extra Garantie is een service die u in staat stelt de reguliere fabrieksgarantie uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. U kiest zelf de garantieduur die het beste bij u past. Meer informatie