Dé nieuwe manier om een auto te kopen

Op zoek naar een betrouwbare gebruikte auto? AutoExpert garandeert u een goede keuze. Vanaf nu zal het kopen van een gebruikte auto anders zijn. Gemakkelijker en veiliger. Want het nieuwe programma van AutoExpert is gericht op de veeleisende consument, die oog heeft voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De AutoExpert dealer biedt u een ruime keuze uit modellen van vele merken. Bovendien krijgt u de gegarandeerde zekerheid dat de auto die u koopt een goede auto is. Iedere AutoExpert auto is vóór aflevering op alle belangrijke punten gecontroleerd. Dankzij deze professionaliteit koopt u zekerheid. Om het u gemakkelijk te maken, biedt de AutoExpert dealer u aantrekkelijke mogelijkheden voor de financiering van uw nieuwe gebruikte auto. Met gegarandeerde kwaliteit, service en extra diensten is de keuze voor een AutoExpert auto een juiste en veilige keuze.

De voordelen van een AutoExpert occasion

AutoExpert Garantie

 • 1 jaar garantie
 • 1 jaar gratis mobiliteitshulp
 • Keuze uit vele merken en modellen
 • Maximaal 5 jaar oud
 • 14 dagen omruilgarantie
 • Gecontroleerd op 85 punten
 • Certificaat DEKRA kwaliteitsmerk voor auto’s ouder dan 2 jaar
 • 100% in top conditie
 • Interessante financiering
 • Nationale Auto Pas
 • Heldere voorwaarden

Gegarandeerd een goede keuze

Een geselecteerde keuze:

In de showroom van de AutoExpert dealer treft u uitsluitend auto’s aan van enkele maanden tot maximaal 5 jaar oud, met ten hoogste 120.000 km op de teller (diesel 150.000 km).

Een zekere keuze:

Bij iedere auto in de AutoExpert showroom is de kilometerstand op juistheid gecontroleerd via de Nationale Auto Pas.

Een duidelijke keuze:

U kiest bij AutoExpert altijd voor jonge auto’s tot 5 jaar oud, met relatief weinig kilometers op de teller.

Een ruime keuze:

Uw AutoExpert dealer heeft vele merken en modellen met een ruime beschikbaarheid aan kleuren en uitrustingen.

Iedere auto is gecontroleerd op 85 punten

AutoExpert heeft alle auto’s die zij te koop aanbiedt op de 85 belangrijkste punten minutieus gecontroleerd en zo nodig vakkundig in perfecte staat gebracht. Pas daarna wordt de naam AutoExpert eraan verleend.

Met DEKRA Kwaliteitsmerk

Auto’s van de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Lancia die ouder zijn dan 24 maanden, maar jonger dan 5 jaar, en auto’s van alle overige merken krijgen na controle en goedkeuring een certificaat van het DEKRA Kwaliteitsmerk, een onafhankelijke keuring voor gebruikte auto’s.

Een jaar garantie

AutoExpert levert uitsluitend kwaliteit. De AutoExpert dealer staat dan ook volledig achter de auto’s, die hij levert. Daarom wordt iedere AutoExpert auto geleverd met maar liefst 12 volle maanden garantie.

Een jaar gratis mobiliteitshulp

Het zal u niet gauw overkomen met een auto van de AutoExpert dealer, maar mocht u onverhoopt stranden met pech, dan is hulp altijd nabij. Iedere auto wordt geleverd met 1 jaar gratis mobiliteitshulp. Dat betekent extra zekerheid. Bij defecten, waar ook in Europa, kunt u een beroep doen op de AutoExpert Service:

 • Uw auto wordt naar het dichtsbijzijnde geautoriseerde servicepunt vervoerd;
 • De terugreis of voortzetting van de reis wordt geregeld;
 • Eventuele hotelkosten worden vergoed;
 • De reiskosten worden vergoed voor het ophalen van de auto na reparatie;
 • Als de reparatie langer duurt dan 24 uur, heeft u recht op vervangend vervoer;
 • Mocht het nodig zijn, dan kunt u een financiëel voorschot krijgen;
 • Eventueel in het buitenland benodigde onderdelen worden toegezonden.

Helder en duidelijk

In de AutoExpert showroom staan de auto’s overzichtelijk tentoongesteld. Iedere auto is voorzien van een kaart met daarop de omschrijving van de auto, de prijs, het bouwjaar, de kilometerstand en eventuele extra’s. Ook staat een voorbeeld maandbedrag bij eventuele financiering vermeld. Alle auto’s, die onderworpen zijn aan de onafhankelijke DEKRA keuring, hebben het certificaat van het DEKRA Kwaliteitsmerk zichtbaar op de voorruit. Natuurlijk wordt dit certificaat bij aflevering van de auto meegeleverd.

Alles zwart op wit

Bij de AutoExpert dealer wachten u geen vervelende verrassingen achteraf. De aankoopvoorwaarden zijn transparant vermeld op de orderbevestiging, waarbij de AutoExpert garantievoorwaarden worden bijgevoegd.

Financiering zonder zorgen

U wilt uw auto financieren? Bij de AutoExpert dealer ziet u op de auto een voorbeeld maandbedrag al aangegeven. Een aantrekkelijke financiering via FIDIS Financieringen, de financieringsmaatschappij van AutoExpert. Ook daarbij kunt u rekenen op heldere voorwaarden.

Omruilgarantie

Mocht binnen twee weken en 1.000 km. na aanschaf blijken, dat uw nieuwe auto toch niet de juiste keuze was, dan kunt u uw auto bij de AutoExpert dealer omruilen tegen een andere, vergelijkbare auto van minimaal dezelfde prijs.

Een merk met een boodschap

AutoExpert is synoniem met kwaliteit in gebruikte auto’s. Het beeldmerk AutoExpert houdt een boodschap in: Hier koopt u gebruikte auto’s van uitzonderlijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Gegarandeerd. U herkent de AutoExpert dealer aan het groene logo. Alleen daar treft u auto’s, diensten en service aan, die de naam AutoExpert mogen dragen.

Ook de AutoExpert dealer is geselecteerd

Niet alleen de auto’s bij de AutoExpert dealer zijn geselecteerd op kwaliteit, ook de dealer zelf. AutoExpert selecteert haar dealers volgens strenge criteria. Vakkennis natuurlijk, maar ook klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel wegen zwaar mee bij de selectie.

Meer weten?

De verkopers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over de garantie. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel naar een van onze vestigingen.

Informeer direct