Offering strength in facts

Het merk Fiat Professional richt zich op de verkoop van de bedrijfswagens die door Fiat Group Automobiles S.p.A. worden geproduceerd. Dankzij ons uitgebreide gamma bestelwagens, pick-up’s en busjes voor personenvervoer kunnen we tegemoet komen aan de meest uiteenlopende mobiliteitsvragen en transportbehoeften. De auto’s van Fiat Professional zijn ontworpen om lage bedrijfskosten te combineren met een maximum aan rendement.

In 1903 zag het eerste Fiat bedrijfsvoertuig het licht en vanaf dat moment is het onderdeel bedrijfsvoertuigen steeds belangrijker geworden binnen de activiteiten van de Fiat Group. Het merk Fiat Professional wordt van oudsher gerund door competente en gemotiveerde mensen, door professionals die zich inzetten voor professionals.

Breed modellengamma

Dankzij een breed modellengamma en een ervaring van ruim honderd jaar heeft Fiat Professional een leidende rol verworven in de bedrijfswagensector.

Van of the Year-prijs

Alle voertuigen uit het modellenprogramma van Fiat Professional zijn zó opgezet en geconstrueerd, dat ze optimaal aan de behoeften van ondernemers voldoen. De internationale blijken van erkenning, toegekend door jury’s van gekwalificeerde journalisten, zijn dan ook talrijk. Eén van de belangrijkste daarvan is wel de Van of the Year-prijs, gewonnen in 1994 door de Ducato, in 2006 door de Doblò Cargo, in 2008 door de Scudo, in 2009 door de Fiorino en in 2010 door de Nieuwe Doblò Cargo.

Aangemoedigd door deze successen blijft Fiat Professional eraan werken om het leiderschap vast te houden. Dat gebeurt ondermeer door het fijnvertakte dealernetwerk nog verder uit te bouwen. Er zijn op dit moment meer dan 1400 dealers in Europa en meer dan 7500 servicepunten.

De bedrijfswagens van Fiat Professional worden in 8 fabrieken gefabriceerd, verspreid over de wereld. Daarvan is de Sevel-vestiging in Val di Sangro (Italië) wel de belangrijkste. De Ducato wordt daar gebouwd, en het is de grootste fabriek van lichte bedrijfswagens in Europa. In 2010 liep in deze fabriek de 4 miljoenste auto van de band.

Fiat professional bij Mobility Group Haaker

Fiat professional Informatie