Service bij MGH Bedrijfswagens

De zorg voor uw auto blijft prioriteit voor u maar zeker ook voor MGH Bedrijfswagens. Na aankoop van uw zakelijke auto blijft de zorg om uw auto prioriteit.

MGH Bedrijfswagens biedt u tal van manieren om uw zakelijke auto(‘s) zorgeloos te blijven rijden.

Voor alle merken aan het juiste adres

MGH vertegenwoordigt de merken Jeep, Fiat en Lancia. Onze monteurs beschikken over specifieke kennis van deze merken, ze zijn merkgericht opgeleid en worden periodiek merkgericht bijgeschoold. MGH is tevens service-dealer voor de merken Chrysler en Dodge. Niet alleen voor onderhoud aan Jeep, Fiat en Lancia, maar ook voor onderhoud aan Chrysler, Dodge en andere merken bent u bij MGH Bedrijfswagens op beide vestigingen aan het juiste adres.

Voordelen van onze werkplaats op een rij:

 • Pitstop service: klaar terwijl u wacht

  Lees meer

 • One Stop Service: alle service onder één dak

  Lees meer

 • Deskundigheid

  Lees meer

 • Heldere afspraken vooraf

  Lees meer

Unieke Haal en Brengservice

MGH Bedrijfswagens arrangeert graag de unieke haal en brengservice voor u. Uw auto(‘s) worden op een gewenste locatie opgehaald, er wordt desgewenst vervangend vervoer voor u (of uw medewerkers) neergezet, na het uitvoeren van het onderhoud, reparatie of schadeherstel wordt de auto weer keurig gewassen bij u afgeleverd of omgeruild. Zo bespaart u uw kostbare zakelijke tijd met heen en weer rijden, u blijft te allen tijde mobiel, u kunt dus ongestoord uw zakelijke werkzaamheden voortzetten. Lees meer

Mobilteitshulp, onderhoud en pechhulp

Met de Service bedrijfswagen, ServicePlus Pas bent u 24/7 verzekerd van pechhulp op de weg via de ANWB en kunt u rekenen op extra’s als een gratis APK keuring, banden- of ruitreparatie. Naast pechhulp ontzorgt MGH ook tijdens reparatie of onderhoud. Wij bieden u gratis haal en breng service, vervangend vervoer en te allen tijde deskundig advies. Op deze manier heeft uw auto één centraal punt die de volledige zorg voor uw auto op zich neemt. Goede service, vakmanschap en advies op maat zijn drie van onze zes zekerheden waarmee wij garanderen dat u zorgeloos onderweg bent. Lees meer

Onderhoudscontracten

Bij MGH kunt u voor uw zakelijke auto(‘s) een servicecontract afsluiten. Dit contract wordt volledig naar uw wensen en voorkeuren samengesteld en kan uit onderhoud, verzekering, pechhulp en uitbreiding van uw garantie bestaan. Door het afsluiten van een servicecontract bent u verzekerd van de beste service voor een vast bedrag per maand. U kunt een servicecontract afsluiten voor één auto, maar ook voor meerdere zakelijke auto’s.

Service bedrijfswagen