Zekerheid zolang als je maar wilt

Fiat Extra Garantie is een service die je in staat stelt de reguliere garantie van 2 jaar uit te breiden met maximaal 5 jaar zonder kilometerlimiet en eigen risico. Je kiest zelf de garantieduur die het beste bij je past.

Mocht je gedurende die periode pech of problemen met je auto krijgen, kunt je rekenen op het FIAT servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen.

Hoe kan ik Extra Garantie afsluiten

Je kunt Fiat Extra Garantie aanvragen bij alle officiële Fiat-dealers binnen 2 jaar na de registratiedatum van je auto voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Fiat instructieboek. Je kunt Fiat Extra garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van je Fiat.

Vraag direct aan

De voordelen van Extra Garantie

  • Bij de vervanging van defecte onderdelen worden uitsluitend Originele Fiat Onderdelen gebruikt
  • Kosteloze reparatie van defecten of gebreken in heel Europa
  • Overdraagbaar bij verkoop
  • Geen kilometerlimiet en geen eigen risico
  • 1 universeel telefoonnummer voor pech- en mobiliteitshulp dat in heel Europa 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is: ciao fiat 00 800 342 800 00
  • Inclusief Pech- en mobiliteitshulp in heel Europa

Meer weten?

De medewerkers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over Extra Garantie. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel 023 5290 011.

Fiat extra garantie