Jeep Compass Night Eagle

De Jeep Compass is er nu ook als Night Eagle: een gelimiteerde serie met een stijlvolle, donkere uitstraling. Inclusief aantrekkelijke uitrusting is de Jeep Compass Night Eagle nu verkrijgbaar vanaf 35.940 euro.

Andere Jeep-modellen gingen ’em voor, nu is de Compass ook leverbaar in Night Eagle-uitvoering. Met exclusief uiterlijk dankzij de donkere, stijlvolle accessoires en compleet door de nieuwste snufjes. In Nederland is deze ‘limited edition’ te bestellen met 1.4 MultiAir-turbobenzinemotor van 140 pk en een handbak met zes verzetten. Er zijn diverse lakkleuren om uit te kiezen.

Standaard levert Jeep de Compass Night Eagle met donkere, verchroomde exterieurdetails en glanzend zwarte, lichtmetalen wielen in de maat 18 inch, elektrisch verwarmbare buitenspiegels in de kleur van de carrosserie, portiergrepen met richtingaanwijzers, led-achterlichten, lichtgetint zonwerend glas en meer mooie features.

Het interieur is afgewerkt met lederen/stoffen stoelbekleding, ook het stuurwiel is van leer. Het Uconnect-infotainmentsysteem met 8,4 inch groot display, Apple CarPlay en Android Auto smartphone-uitwisseling, achteruitrijcamera achter en een audiosysteem zijn alle standaard aanwezig. Ook is voorzien in veiligheidtechnologie, met onder meer elektronische rolbeperking, Hill Start Assist en Forward Collision Warning Plus.

Je kunt de Jeep Compass Night Eagle naar wens verder aankleden en uitrusten. Vraag de Jeep-dealer naar de mogelijkheden. De speciale Compass is ook voor zakelijke rijders te leasen. De auto komt met 3 jaar (of 120.000 km) fabrieksgarantie.

Jeep Compass Nigh Eagle

Update

Vanafprijsvan de Jeep compass night eagle is aangepast naar prijspeil november

Tags: