Brute

If you have to explain, you wouldn’t understand

Geen auto, maar een persoonlijk monument

Brute combineert twee extremen met militaire precisie: beauty and beast. Een Brute is een majestueuze versie van een Jeep. Een auto die staat voor de vrijheid die de bestuurder voor zichzelf heeft gecreëerd.

Vrijheid creëren, dat is iets wat ze heel erg letterlijk nemen bij Brute. Want uiteindelijk is elke Brute volledig gepersonaliseerd. Op maat gemaakt, naar wens van de klant. Omdat de nieuwste versie van de Jeep Wrangler als basis dient, biedt de auto veel comfort op lange afstanden en beschikt hij over de nieuwste technologie.

Wilt u een cabrio met een hardtop of een elektrisch bedienbare softtop? Details van aluminium of koolstofvezel? Carrosserielak in de kleur Amazon Steel, Cool Brownstone of Oro Elias? De missie is duidelijk: Brute brengt persoonlijke vrijheid naar ongekende hoogte.

Brute Richmond


Brute Richmond

De modellen: Richmond en Lagoon

U bepaalt zelf wat u wilt. Niemand anders.

Een Brute is een auto voor mensen die buiten de kaders durven te denken. Een Jeep voor wie links gaat waar anderen rechtsaf slaan. Met twee exclusieve modellen als basis bepaalt u zelf de richting. Ons topmodel Brute Richmond laat u het ultieme vrijetijdsgevoel beleven in een maatpak dat ook voor zakelijk gebruik zeer geschikt is. Het is de perfecte auto voor de zakenman die de dingen graag net even anders doet. Met de Brute Lagoon ervaart u grenzeloze vrijheid. Het is een Jeep in opvallende verpakking, met een knipoog naar het verleden.

Met respect voor de iconische Jeep-elementen, veiligheidseisen en techniek hebben we met zorg deze tijdloze legende opnieuw ontworpen. Het dak, de unieke kleuren, het handgemaakte leder, de wielen. Het zijn nog maar een paar van de aanpassingen die duidelijk maken dat dit een unieke Jeep is. Uniek in zijn soort, onconventioneel, origineel. Een Jeep voor echte liefhebbers, die naast een Maserati of McLaren ook een multifunctionele terreinwagen in hun garage willen parkeren.

Brute Lagoon


Brute Lagoon


Brute Richmond

Het rijden

Moderne technologie in een iconisch jasje. Fun en efficiency gaan hand-in-hand. Kies voor de krachtige 2.0 turbomotor met 272 pk. Of de geraffineerde 2.2 dieselmotor, die 200 pk genereert. Beide motoren zijn gekoppeld aan een superieure 8-traps automaat. Uiteraard is er een aparte automaathendel voor 4×4-liefhebbers, met terreinversnellingen en ondersteuning middels het beroemde 4×4 Selec-Trac System van Jeep.

Aan deze solide basis voegt Brute extra fun toe. Zij hebben een optie ontwikkeld die je moet zien, horen en voelen: het Brute Power & Sound optiepakket. U krijgt meer power, profiteert van meer efficiency en ervaart meer rijplezier.

Altijd ‘full options’

Een Brute Richmond is altijd rijk uitgerust, met alle accessoires, opties en veiligheidsvoorzieningen die u verlangt van een moderne auto. Een bloemlezing: een state-of-the-art multimedia- en navigatiesysteem met 8,4 inch beeldscherm, DAB+ en CarPlay, verwarmde stoelen, climate control met twee zones, adaptive cruise control, dodehoekdetectie, led-verlichting, een achteruitrijcamera en nog veel meer.
Voor de hardtop bieden we u twee keuzes: de standaardversie die in drie delen volledig is te verwijderen of de nieuwe Sky rolltop, met stoffen dak en verwijderbare achterramen.

Brute


Interieur op maat

Handgemaakte, naar wens vormgegeven interieurs. Brute heeft voor u de fijnste leersoorten en de mooiste afwerkingen geselecteerd. Het is finesse in zijn ultieme vorm. De uitgebreide collectie kunt u bekijken in onze showroom, zo stelt u zelf uw unieke Brute samen.


Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Brute? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Of bekijk de actuele voorraad