Ontdek de Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass is een elegante verschijning waarin aerodynamische lijnen en een robuuste bouw op natuurlijke wijze zijn samengebracht. Hij oogt stoer en onverzettelijk zoals het een Jeep betaamt, maar straalt ook eigentijdse verfijning uit.

Prijs vanaf:
€ 36.590,-
Private lease vanaf:
€ 525,- per maand
Bekijk de prijslijst

Zijn schoonheid komt tot uiting in elk detail, zoals de verchroomde sierlijsten boven de zijruiten en rond de zeven sleuven van de iconische Jeep-grille. Vanuit elke optiek weet hij direct de aandacht op zich te vestigen, maar zijn ware karakter toont hij pas wanneer u het stuurwiel zelf in handen neemt.

De Jeep Compass heeft zich verder doorontwikkeld. Met zijn ADAS-systemen van de nieuwste generatie maakt hij level 2 autonoom rijden mogelijk, waarbij geavanceerde rijsassistentiesystemen voortdurend op de achtergrond over uw veiligheid waken, terwijl u zelf altijd het initiatief houdt.

Zijn innovatie infotainmentsysteem biedt daarbij meer mogelijkheden dan ooit om ontspannen te genieten van het comfort dat zijn vernieuwde interieur biedt. Bij de nieuwe Plug-in Hybrid-versie geeft dit systeem u ook volledige controle over de 4xe-vierwielaandrijving, een innovatief aandrijfconcept dat duurzaamheid combineert met prestaties op Jeep-niveau. Zowel in de stad als ver daarbuiten.

Jeep Compass