Ontdek de Jeep Renegade

De nieuwe Jeep Renegade is een compacte SUV die precies biedt wat u nodig hebt voor zowel uw dagelijks vervoer als avontuurlijke buitenactiviteiten. Niets meer en niets minder. Zijn nieuwe exterieuraccenten maken hem nog markanter, terwijl het omvangrijke pakket veiligheidsvoorzieningen en nieuwe benzine- en dieselmotoren garant staan voor zorgeloos genieten.

Prijs vanaf:
€ 27.390,-
Private lease vanaf:
€ 439,- per maand
Bekijk de prijslijst

Met zijn stoere, zelfverzekerde uitstraling is De nieuwe Jeep Renegade in elk detail een échte Jeep. In de stad of op nieuwe wegen ver daarbuiten, hij brengt u overal naartoe. Veilig, comfortabel en in stijl.

Met meer been- en hoofdruimte voor vijf personen - meer dan welke andere auto van zijn formaat ook -, een royale bagageruimte en volop slimme opbergmogelijkheden biedt De nieuwe Jeep Renegade al het reiscomfort dat u zich kunt wensen. En nog veel meer.

Het Uconnect-systeem van De nieuwe Jeep Renegade opent de weg naar een geheel nieuwe manier van autorijden. Na koppeling van het systeem aan uw smartphone via Android Auto of Apple CarPlay, kunt u veilig handsfree bellen, muziek selecteren, berichten checken of de snelste route naar uw bestemming bepalen. De belangrijkste functies van uw telefoon kunt u ook via het scherm in het dashboard of met de toetsen op het stuurwiel bedienen.

Jeep Renegade