Mobility Group Haaker beste FCA-dealer van Nederland

Best Dealer Award uitgereikt in Italië aan directeur Benjamin Haaker.  Beste Fiat Dealer Nederland is Mobility Group Haaker.

De beste Fiat dealer van Nederland is… Mobility Group Haaker! In Italië hebben we de Best Dealer Award in ontvangst mogen nemen en daar zijn we heel erg trots op.

Beste FIat Dealer NederlandDe beste showroom, de meest tevreden klanten en de beste verkoopresultaten: Mobility Group Haaker is uitgeroepen tot de beste FCA-dealer van Nederland. Dat niet alleen, we horen zelfs bij de top 3 van Europa! We worden er bijna een beetje verlegen van…

Tijdens een bijeenkomst in Italië met alle dealers van Fiat Chrysler Automobiles uit heel Europa kreeg directeur Benjamin Haaker de Best Dealer Award uitgereikt uit handen van de directie van FCA. “Als grootste Jeep-dealer van Nederland en vertegenwoordiger van de prachtige merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Fiat ProfesNosional zijn we heel blij met deze onderscheiding. Nooit eerder won een dealer in de Randstad, waar mensen vaak net even kritischer zijn dan in de rest van het land, deze award”, aldus de trotse directeur.

Voor de Best Dealer Award wordt gekeken naar de presentatie en uitstraling van zowel de showroom als de website, de verkoopresultaten en, het belangrijkst, de klanttevredenheid. We gaan ons uiterste best doen om de hoge verwachtingen ook dit jaar waar te maken!

Tags: