Deze actie is verlopen

Bekijk hier een overzicht van de actuele acties bij Mobility Group Haaker.

Summer Sale bij Mobility Group Haaker in Heemstede
Profiteer van korting tot wel € 5.000,- bij aanschaf van een nieuwe Fiat!

Bij Mobility Group Haaker in Heemstede is uw vakantiegeld meer waard! U krijgt namelijk tot wel 5.000 euro korting bij aanschaf van een nieuwe Fiat Tipo Hatchback, Stationwagon, 500L of 500X. Er zijn diverse compleet uitgevoerde modellen direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u nog dit jaar op vakantie met uw nieuwe Fiat.

Kiest u voor de Fiat Tipo, dan kiest u voor een ruime en volwassen reisauto. Of u nu gaat voor de elegante Hatchback of de grote Stationwagon, u komt gegarandeerd uitgerust aan op uw vakantiebestemming. Neemt u de Fiat 500L, dan gaat u op pad met de meest flexibele Fiat van het moment. Wilt u een tent meenemen of toch liever een matras? Dat maakt niet uit, het past er gewoon in.

Gaat u voor een vakantie vol avontuur, dan is de Fiat 500X de juiste keuze. Deze robuuste cross-over is het stoerste lid van de 500-familie, waarvan wij drie bijzondere uitvoeringen hebben bemachtigd. Neem dus snel contact op en ontdek uw persoonlijke actievoordeel!

Neem contact met mij op


Modellen

Fiat 500L

1× Fiat 500L

De ster van elke vakantie

De praktische Fiat 500L is de ster van elke vakantie. Dankzij het flexibele interieur vervoert u zelfs de grootste spullen en dankzij het grote glasoppervlak geniet u optimaal van de zon!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat 500X

3× Fiat 500X

Stoere metgezel voor een avontuurlijke vakantie

Wordt het een avontuurlijke vakantie? Dan is de Fiat 500X uw stoere metgezel. Met zijn ruime interieur, complete uitrusting en fijne rij-eigenschappen begint uw vakantie al bij de reis.

Inruilvoorstel Proefrit • Voorraad 500X: City, Off-Road

Fiat Tipo Hatchback

2× Fiat Tipo Hatchback

Rijd zorgeloos de zon tegemoet

De Fiat Tipo Hatchback verwent u, niet alleen op vakantie maar elke dag. Het stijlvolle uiterlijk herbergt een comfortabel en ruim interieur, dat bij al onze auto’s is voorzien van onder meer ingebouwde navigatie. Zo rijdt u zorgeloos de zon tegemoet.

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat Tipo Stationwagon

4× Fiat Tipo Stationwagon

Ook met de caravan de ideale metgezel

Wat is er nog aantrekkelijker dan een Fiat Tipo? Een Fiat Tipo met meer ruimte! Ook als u met de caravan op vakantie wilt is dit de ideale metgezel, want bij de meeste motoriseringen mag er 1.500 kg aan de trekhaak!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Voorwaarden:

  • De actie loopt tot en met zaterdag 30 juni 2018.
  • Neem contact op met Mobility Group Haaker voor uw persoonlijke voordeel.

Summer Sale Mobility Group Haaker
Neem contact met mij op


Deze actie is verlopen, neem contact met ons op via het contactformulier.