Voordeelpacks Alfa Romeo

Breid je Alfa Romeo Giulia, Giulietta of Mito uit met een voordelig optiepack. Op een pakket met luxe of sportieve opties ontvang je tijdelijk tot 4.063 euro korting. 

Wie een Alfa Romeo Giulia, Giulietta of Mito nieuw bestelt kan deze uitbreiden met een voordelig accessoirepakket. Bestel daarvoor je auto in het uitrustingsniveau Super. Voor de Mito en Giulietta Super zijn elk twee packs beschikbaar: Lusso (‘luxe’) en Sportivo (‘sportief’). Je betaalt niet meer dan 995 euro, wat betekent dat je tot 2.066 euro aan opties gratis krijgt. 

Voor de nieuwste Alfa Romeo Giulia Super is alleen een pack Sportivo beschikbaar. Het voordeel daarop bedraagt 2.835 euro. Het pakket bestaat uit sportstoelen met lederen bekleding voorin, die zesvoudig elektrisch te verstellen en bovendien te verwarmen zijn; aluminium sportpedalen en voetsteun; zwarte hemelbekleding; bi-xenon koplampen; en lichtmetalen remklauwen in zwart, rood of geel. Sommige opties kunnen worden vervangen door bijvoorbeeld een elektrisch verstel- en kantelbaar panoramadak. 

Wil je nog meer voordeel, kijk dan eens naar een Giulia Corporate Editions uit voorraad (zie de uitgebreide actie elders in deze rubriek). Die zijn met zowel het (iets afwijkende) Pack Sportivo als het Pack Lusso leverbaar. Op deze actiemodellen loopt het pakketvoordeel op tot wel 4.063 euro. Vraag de Alfa Romeo-dealer naar het assortiment, de exacte prijzen en het voordeel.

Rekenvoorbeeld Giulia* Pack Sportivo
Waarde pakket € 4.330,-
Actieprijs € 1.495,-
Voordeel € 2.835,-

* modeljaar 2019

Tags: