AutoExpert garandeert u een goede keuze

Op zoek naar een betrouwbare gebruikte auto? AutoExpert garandeert u een goede keuze. Vanaf nu zal het kopen van een gebruikte auto anders zijn. Gemakkelijker en veiliger. Want het nieuwe programma van AutoExpert is gericht op de veeleisende consument, die oog heeft voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Mobility Group Haaker als AutoExpert dealer biedt u een ruime keuze uit modellen van vele merken. Bovendien krijgt u de gegarandeerde zekerheid dat de auto die u koopt een goede auto is. Deze auto’s zijn altijd gecontroleerd op 85 punten, hebben tot twee jaar garantie en u kunt altijd rekenen op mobiliteitshulp. Dankzij deze professionaliteit koopt u zekerheid. Om het u gemakkelijk te maken, biedt de AutoExpert dealer u aantrekkelijke mogelijkheden voor de financiering van uw nieuwe gebruikte auto. Met gegarandeerde kwaliteit, service en extra diensten is de keuze voor een AutoExpert auto een juiste en veilige keuze.

De voordelen van AutoExpert op een rij

autoexpert-voordelen-18maanden autoexpert-voordelen-6maanden

Tot 2 jaar volledige garantie

Mobility Group Haaker staat als AutoExpert-dealer volledig garant voor de auto’s die zij aanbiedt. Daarom krijgt u op iedere AutoExpert auto standaard 1 jaar garantie, met de mogelijkheid om deze uit te breiden naar maar liefst 2 volle jaren garantie vanaf de afleverdatum, zonder beperkt te worden in het maximaal aantal te rijden kilometers.

Tot 2 jaar mobiliteitshulp

Mocht u onverhoopt met uw AutoExpert auto stranden als gevolg van pech, dan beschikt u standaard over een jaar mobiliteitshulp, met een uitgebreid dienstenpakket. Deze dienstverlening wordt georganiseerd door de ANWB. Indien u heeft gekozen voor een AutoExpert auto in combinatie met een 2-jarig garantieplan, beschikt u automatisch over 2 jaar mobiliteitshulp.

Nationale Auto Pas

Nationale Auto PasVan iedere AutoExpert auto is de kilometerhistorie bekend, en gecontroleerd via de Nationale Auto Pas. U heeft dus altijd de zekerheid dat de kilometerstand, die op de teller staat, het werkelijk gereden aantal kilometers weergeeft. Lees meer over NAP of ga naar www.nationaleautopas.nl.

14 dagen omruilgarantie

Mocht binnen 14 dagen en maximaal 1.000 gereden km na aanschaf blijken, dat uw nieuwe Autoexpert auto toch niet de juiste keuze was, dan kunt u uw auto bij Mobility Group Haaker, de Autoexpert-dealer, omruilen tegen een andere, vergelijkbare auto van minimaal dezelfde prijs.

Interessante financiering

Een auto kopen is een heel spannend moment, evenals als het afsluiten van een passende en betrouwbare financiering. Mobility Group Haaker biedt een tal van mogelijkheden om uw auto te financieren. Lees meer over onze financieringsmogelijkheden.

Meer weten?

De verkopers van Mobility Group Haaker kunnen u natuurlijk uitgebreid informeren over AutoExpert. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht of bel naar een van onze vestigingen.

Informeer direct

AutoExpert garandeert keuze