Fiat 500e occasion 

Vind jouw perfecte Fiat 500e occasion bij MGH

Ben je op zoek naar een betaalbare en betrouwbare elektrische auto? Dan is de Fiat 500e occasion precies wat je zoekt. Mobility Group Haaker heeft een ruim aanbod aan Fiat occasion modellen, en natuurlijk ook de Fiat 500 elektrisch occasion. We vertellen je alles over de rijstijl, de voordelen en waarom een Fiat 500e occasion de perfecte keuze voor jou is.

2 uitvoeringen: hatchback en Fiat 500e cabriolet occasion 

De Fiat 500e komt in twee aantrekkelijke uitvoeringen: de reguliere hatchback en de Fiat 500e cabriolet occasion, ook bekend als de Fiat 500e C. Beide modellen hebben hun eigen unieke charme en voordelen.

Fiat 500e Hatchback: Dit is de standaard uitvoering van de Fiat 500e. Hij biedt een gesloten dak, wat zorgt voor een stevige en stille rijervaring. De hatchback heeft een praktisch ontwerp met voldoende bagageruimte voor dagelijks gebruik. Het compacte formaat maakt parkeren en manoeuvreren in de stad een fluitje van een cent.

Fiat 500e Cabriolet (500e C): Voor wie van open rijden houdt, is de cabriolet uitvoering een uitstekende keuze. Met een druk op de knop verandert de Fiat 500e C in een stijlvolle open wagen, perfect voor zonnige dagen. Ondanks het open dak, behoudt de Fiat 500e cabriolet occasion een uitstekende rijervaring met dezelfde elektrische prestaties als de hatchback.

Uitvoeringen en uitrustingsniveaus

De Fiat 500e occasions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, elk met unieke kenmerken en uitrustingsniveaus. Enkele populaire uitvoeringen zijn:

  • Action: De instapversie met een 24kWh batterij, goed voor een bereik van ongeveer 115 kilometer. De Fiat 500e Action uitvoering is uitgerust met alle basisvoorzieningen die je nodig hebt voor comfortabel elektrisch rijden, zoals handmatige airconditioning en een eenvoudig infotainmentsysteem.
  • Red: Een stap hoger met een grotere 42kWh batterij en een bereik van ongeveer 199 kilometer. Deze Fiat 500e Red edition biedt extra comfort met automatische klimaatregeling, verbeterde bekleding en geavanceerdere technologieën.
  • Icon: De Fiat 500e Icon is de meest complete uitvoering die de meeste waar voor je geld biedt. Naast alle functies van de Red uitvoering, krijg je in de Icon trim ook keyless entry, een lederen stuurwiel en regen-sensoren. Dit maakt de Icon uitvoering ideaal voor wie op zoek is naar een luxueuzere rijervaring.
Fiat 500e Hatchback occasion

Waarom kiezen voor een fiat 500e occasion?

De Fiat 500e occasion is niet alleen een stijlvolle en compacte verschijning, maar biedt ook een uitstekende rijervaring. Met een Fiat 500e occasion rijd je elektrisch zonder de hoofdprijs te betalen. De auto is perfect voor stadsritten dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid. Bovendien geniet je van een stille en soepele rit. Niet alleen is de 500e occasion milieuvriendelijk, maar ook een statement van stijl en vrijheid. Bij MGH hebben we een breed aanbod aan Fiat 500e occasions die perfect bij jouw wensen passen.

Rijervaring en prestaties

De Fiat 500e staat bekend om zijn uitstekende rijervaring. Met zijn strakke besturing en snelle acceleratie, is deze auto ideaal voor zowel stadsritten als snelwegritten. De 42kWh batterij biedt een bereik tot 199 kilometer, wat meer dan voldoende is voor dagelijks gebruik. Het opladen is eenvoudig en snel, zodat je altijd klaar bent voor de volgende rit.

Comfort en interieur van de fiat 500e

De Fiat 500e occasion biedt een comfortabel en goed uitgerust interieur. Ondanks zijn compacte formaat, voelt de binnenkant ruim aan dankzij het slimme ontwerp. De hoge zitpositie geeft je een uitstekend overzicht van de weg. De materialen in het interieur zijn van hoge kwaliteit, en de moderne technologieën zorgen voor een aangename rijervaring.

Occasion fiat 500e: betaalbare elektrische mobiliteit

Een van de grootste voordelen van de Fiat 500e occasion is de betaalbaarheid. Bij MGH zorgen we ervoor dat al onze occasions in topconditie zijn, zodat je jarenlang van je auto geniet. Bovendien zijn de onderhoudskosten van de Fiat 500e laag, wat bijdraagt aan de totale betaalbaarheid van deze elektrische auto.

Fiat 500 elektrisch prijs tweedehands

Bij Mobility Group Haaker vind je de beste prijzen voor tweedehands Fiat 500e modellen. We hebben een uitgebreid assortiment dat past bij elk budget. Of je nu op zoek bent naar een bijna nieuwe auto of een model van enkele jaren oud, wij hebben de perfecte Fiat 500e occasion voor jou. Onze transparante prijsstelling zorgt ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Fiat 500e Cabriolet occasion

Waarom kiezen voor MGH?

Mobility Group Haaker is een officiële Fiat dealer met jarenlange ervaring in de autoverkoop. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan Fiat 500e occasions, maar ook uitstekende service en ondersteuning. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte tweedehands Fiat die aan al jouw wensen voldoet.

Tweedehands Fiat 500e: Garantie en zekerheid bij MGH

Bij de aankoop van een tweedehands Fiat 500e bij MGH krijg je niet alleen een betrouwbare auto, maar ook de zekerheid van een uitgebreide garantie. Wij zorgen ervoor dat alle tweedehandsauto’s grondig geïnspecteerd en onderhouden zijn voordat ze onze showroom verlaten. Dit betekent dat je met een gerust hart de weg op kunt.

Jouw perfecte fiat 500e occasion wacht op je bij MGH

Als je op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare en stijlvolle elektrische auto, dan is een Fiat 500e occasion bij Mobility Group Haaker de perfecte keuze. Met onze uitgebreide voorraad, uitstekende service, garantie en transparante prijzen, vind je gegarandeerd de Fiat 500 elektrisch tweedehands die bij jou past. Kom langs bij een van onze Fiat dealer vestigingen en ontdek zelf de voordelen van rijden in een Fiat 500e occasion.

Bij Mobility Group Haaker ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk online de Fiat 500e en de andere Fiat modellen en plan een proefrit. Jouw perfecte Fiat 500e occasion staat klaar om ontdekt te worden!

Tags: