Nieuwe Fiat Grande Panda: prijzen en specificaties - Mobility Group Haaker
Fiat Panda Grande

De Fiat Grande Panda

Elke dag een glimlach!​
Ontdek de nieuwe Fiat Grande Panda. Binnenkort beschikbaar bij Mobility Group Haaker.

Houd mij op de hoogte!
  • € n.b.b. Vanafprijs
  • € n.n.b. Private lease p/m

Fiat Grande Panda

De Fiat Grande Panda is een compacte, stijlvolle auto van minder dan 4 meter lang, perfect voor vijf personen. Ideaal voor gezinsuitjes én voor het drukke stadsleven van vandaag. Binnenkort beschikbaar bij Mobility Group Haaker. Meld u aan en wij houden u op de hoogte!

Houd mij op de hoogte!

  • Compacte stadsauto Slechts 3,99 meter lang
  • Ruime gezinsauto Perfect voor 5 personen
  • Opvallend design Met verrassende features

Ontworpen in italië voor de hele wereld​

Ontworpen in Italië bij Centro Stile in Turijn. Met een lengte van slechts 3,99 meter is hij compacter dan gemiddeld, maar biedt hij toch strakke lijnen en voldoende ruimte. De Grande Panda is perfect voor vijf personen en ideaal voor zowel comfortabel gezinsleven als stadsritten.

De Grande Panda straalt kracht uit met zijn robuuste en strakke design. Het wigvormige, dynamische design van de carrosserie komt door de uitgesproken lijnen. Deze auto is gemaakt om Fiat naar de toekomst te brengen met slim gebruik van ruimte, een coole uitstraling en verrassende features.

Houd mij op de hoogte!
Ontworpen in italië voor de hele wereld​

Elke dag een glimlach

De nieuwe Fiat Grande Panda heeft een opvallend design met een mix van strakke lijnen en gedurfde vormen, geaccentueerd door stoere wielkasten. De Italiaanse flair spat er vanaf met dat iconische en speelse Italiaanse design dat gewoon schoonheid uitstraalt. Verkrijgbaar in levendige kleuren zoals felgeel, is deze compacte gezinsheld een echte blikvanger.

Van opzij roept de Fiat Grande Panda herinneringen op aan de krachtige Panda uit de jaren ’80, met zijn zelfverzekerde uitstraling. De schuine dakdragers lopen van voor naar achteren en versterken de wigvormige carrosserie en cabine.

Als eerbetoon aan de klassieke Panda 4×4 zijn de Panda-letters driedimensionaal in bas-reliëf op de portieren gedrukt, wat de zijkant een speels en levendig effect geeft.

Met zijn nieuwe en unieke designtaal geeft de Fiat Grande Panda vorm aan de toekomst van FIAT. Deze auto brengt je elke dag een glimlach en straalt alle merkwaarden uit met zijn onderscheidende design.

Houd mij op de hoogte!

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de nieuwe Fiat Grande Panda.

Home > Fiat > Fiat Grande Panda

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

Stuur nu een bericht
Heeft u een vraag?
Goedendag, kunnen we u ergens mee van dienst zijn? We helpen u graag!