Nieuwe Fiat Topolino: prijzen en specificaties - Mobility Group Haaker
Fiat topolino

De nieuwe Fiat Topolino

Compact, fun en 100% elektrisch!​
Ontdek de nieuwe Fiat Topolino. Binnenkort beschikbaar bij Mobility Group Haaker.

Houd mij op de hoogte!
  • € n.b.b. Vanafprijs
  • € n.n.b. Private lease p/m

Fiat Topolino

Geen uitstoot, minder ruimtegebruik en minder geluid: de nieuwe Fiat Topolino heeft alles voor duurzame vrijheid in de stad. Binnenkort beschikbaar bij Mobility Group Haaker. Meld u aan en wij houden u op de hoogte!

Houd mij op de hoogte!

  • Voor iedereen Al vanaf 16 jaar
  • Duurzame vrijheid 75 km actieradius
  • Snel weer op pad 100% opladen in 4 uur
  • Verantwoord Geen CO2 uitstoot

Dolce Vita, vreugde en kleur

De Fiat Topolino is perfect geschikt voor de stad en mensen die op zoek zijn naar een duurzame en frisse mobiliteitsoplossing. De Topolino is de beste manier om stadsmobiliteit te verrijken met Dolce Vita, vreugde en kleur.

De batterij biedt tot 75 kilometer actieradius en is in minder dan vier uur volledig op te laden. Dat is meer dan voldoende voor zomerse uitstapjes aan de kust of de dagelijkse drukte in de stad.

De Fiat Topolino kan subtiel worden gepersonaliseerd om het zomerse, Rivièra-karakter nog verder te benadrukken.

Houd mij op de hoogte!
Dolce Vita, vreugde en kleur

Een elektrische auto voor iedereen

Fiat gaat door met de missie om duurzame mobiliteit voor in de steden te ontwikkelen en ze om te vormen tot rustgevende speeltuinen waar autorijden een gemakkelijke en duurzame ervaring wordt die voor iedereen toegankelijk is.

De nieuwe Fiat Topolino, een vrolijke en coole nieuwe elektrische auto voor iedereen, maakt deze ambitie waar. De Topolino is zelfs geschikt voor jongeren, want het model mag bestuurd worden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat of rijbewijs-B.

Kortom, de Topolino is een eclectisch elektrisch voertuig dat op elk moment en op elke plaats past en tal van gebruiksmogelijkheden biedt.

Unieke accessoires, zoals de kleine douche die ideaal is na een dagje strand, het frisse design en de toegankelijkheid voor bestuurders vanaf 16 jaar, maken dat de nieuwe Fiat Topolino een geheel nieuwe doelgroep omarmt.

Houd mij op de hoogte!
Fiat Topolino

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de nieuwe Fiat Topolino.

Fiat Haarlem: klassieke elegantie herontdekt

Binnenkort beschikbaar bij Fiat Haarlem, de Topolino vertegenwoordigt de nieuwste ontwikkeling in elektrische stadsauto’s. Perfect voor dagelijkse ritten, deze charmante en compacte auto combineert Italiaanse elegantie met milieuvriendelijke prestaties. Of je nu door de straten van Haarlem rijdt of elders, de Fiat Topolino biedt een unieke rijervaring die bij jouw lifestyle past. Bij Fiat dealer Mobility Group Haaker zijn niet alleen de Topolino, maar alle Fiat modellen ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Blijf op de hoogte van de beschikbaarheid en de veelzijdige Fiat modellen bij Fiat Haarlem.

Rij de toekomst tegemoet met de Topolino Fiat

Ontdek de Topolino Fiat, een staaltje van innovatie en stijl, binnenkort verkrijgbaar bij Mobility Group Haaker. Dit voertuig is meer dan alleen een auto; het is een milieuvriendelijke reisgenoot die ideaal is voor het stadsleven. Met zijn efficiënte elektrische motor en compact formaat is de Topolino Fiat perfect voor zowel jongeren als volwassenen die stadsvervoer opnieuw willen definiëren. Bij MGH hebben we een passie voor het bieden van geavanceerde en stijlvolle oplossingen voor stadsvervoer. Ben je klaar om de tijdloze charme van de Topolino Fiat te ervaren en alle modellen Fiat te verkennen? Waarom plan je niet vandaag nog een bezoek aan Fiat?

Home > Fiat > Fiat Topolino

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

Stuur nu een bericht
Heeft u een vraag?
Goedendag, kunnen we u ergens mee van dienst zijn? We helpen u graag!