Jeep 75th Anniversary Editions

Met vier beperkt verkrijgbare 75th Anniversary Editions viert Jeep z’n jubileum. Exclusieve en onderscheidende accessoires kenmerken de jubileumuitvoeringen.

Om te vieren dat het merk al 75 jaar lang vierwielaangedreven terreinwagens en SUV’s bouwt verschijnen de Jeep 75th Anniversary Editions. Elk huidig Jeep-model verschijnt in beperkte oplage (25 stuks van de Renegade en Wrangler, van de Cherokee en Grand Cherokee slechts tien exemplaren) als jubileummodel, met exclusieve details die deze Edition onderscheiden van andere Jeeps.

Zo is er voor elk van de vier Anniversary-modellen een speciale lakkleur ontwikkeld. De jubileummodellen hebben matglanzende, bronskleurige velgen en exterieurdetails in brons en oranje. Een genummerde badge vertelt met welk exemplaar van de serie je te maken hebt. 

We nemen als voorbeeld de Jeep Wrangler Unlimited 75th Anniversary Edition. Deze zul je die aantreffen in de speciale groentint die aan het Jeep-verleden herinnert. Het interieur heeft een zwart nappalederen bekleding met speciale prints en stiksels. Interieurfeatures zijn afgewerkt in de tint Maroccan Sun. Aan de buitenkant heeft deze Wrangler een ‘power dome’ motorkap, 18 inch lichtmetalenwielen en spatborden in de carrosseriekleur.

Alle voordelen op een rij

  • vier limited editions
  • exclusieve lakkleur
  • extra accessoires

De Wrangler is met name bedoeld als bedrijfswagen en heeft dan ook een prijs exclusief btw en bpm: 40.585 euro. De overige 75th Anniversary-modellen zijn voor de consumentenmarkt. Vraag de Jeep-dealer naar de actieprijzen inclusief kosten rijklaar maken. De levering begint in mei.

Tags: