De elektrische Jeep Avenger - Mobility Group Haaker

DE NIEUWE ELEKTRISCHE JEEP AVENGER

100% ELECTRIC FREEDOM
Be the first, en reserveer nu vrijblijvend de Jeep Avenger 1st Edition en verzeker jezelf van 2.950 euro overheidssubsidie in 2023.

Reserveer nu!
  • 1st Edition Al vanaf € 40.500
  • € 2.950 subsidie Reserveer nu!

De volledig elektrische Jeep Avenger

De toekomst is aan jou. De nieuwe volledig elektrische Avenger, 100% puur Jeep-DNA. Je zult op het eerste gezicht verrast worden door het gedurfde ontwerp en je zult versteld staan van de uitstekende combinatie van mogelijkheden en veelzijdigheid.

Verzeker jezelf van € 2.950 subsidie!

Als je de nieuwe Jeep Avenger als een van de eersten bestelt, wacht je nog een belangrijk voordeel: 2.950 euro overheidssubsidie in 2023.

Meer informatie!

  • Elektrisch bereik (WLTP) Tot 400 km
  • Snelladen 100 kW
  • Elektrisch vermogen 156 PK
  • Snelladen tot 80% 30 min

Jeep Avenger 1st Edition

Met zijn 18-inch velgen, onmiskenbare Jeep design en compacte voorkomen straalt hij uit dat hij zich door niets en niemand laat tegenhouden.

De Avenger 1st Edition biedt je de modernste infotainmenttechnologie voor een rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid dat hij oproept. Ook aan stijl en sfeer kom je niets te kort: de zwart-gele kleurstelling van de stoelbekleding, het met gele accenten verrijkte dashboard en de in meer kleuren instelbare led-ambianceverlichting creëren een omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.

Reserveer nu!
Jeep Avenger 1st Edition

WHAT AMAZES YOU

De nieuwe Avenger is in elk detail een échte Jeep: een auto gemaakt om grenzen te verleggen en nieuwe werelden te verkennen. Via het digitale instrumentenpaneel van 10,25 inch houdt hij je op de hoogte van alle relevante rij-informatie, terwijl het even grote touchscreen in de middenconsole toegang biedt tot alle infotainment- en connectiviteitsfuncties. En met de draadloze oplader kun je eenvoudig je telefoon onderweg opladen.

Vrijheid betekent voor Jeep ook kunnen meenemen wat je wilt. Daarom vind je aan boord voor alles een handige opbergplek, of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water. Maar ook voor grotere voorwerpen is volop opbergruimte: alles bij elkaar kun je met gemak de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kwijt. En dan is de bagageruimte nog niet eens meegerekend!

€ 2.950 OVERHEIDSSUBSIDIE IN 2023

De nieuwe elektrische Jeep Avenger valt binnen de subsidieregeling waarmee de overheid elektrisch rijden voor particulieren aantrekkelijker wil maken. Voor 2023 bedraagt deze subsidie 2.950 euro bij aanschaf van een nieuwe elektrische personenauto tot 45.000 euro.

Maar let op! Het budget dat de overheid voor deze regeling heeft vastgesteld, is beperkt. En de afgelopen jaren is gebleken dat het aantal subsidieaanvragen groot is. De aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 2 januari 2023, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Reserveer nu!

Afbeeldingen zijn ter illustratie. De auto is nog niet verkrijgbaar. De verkoop in Nederland gaat naar verwachting eind 2022 van start.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u over de nieuwe Jeep Avenger 1st Edition.

Laatste nieuws

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.