Gratis upgrade Jeep Renegade: van Limited naar Jeep Renegade Freedom

Nu uit voorraad leverbaar

Mobilty Group Haaker biedt tijdelijk een gratis upgrade aan van de Jeep Renegade. Het voordeel bedraagt maar liefst 4.825 euro, maar wees er snel bij. Kom langs voor een Jeep Renegade Freedom, Op is op!

Van Jeep Renegade Limited naar Renegade Freedom, voor niks! U krijgt alle extra’s van de Freedom-uitvoering nu helemaal gratis, een voordeel van maar liefst 4.825 euro.

De extra uitrusting bestaat uit all-weather-vloermatten, een automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een elektrisch vestelbare lendensteun, een elektrisch bedienbaar panoramadak, keyless entry and go, lederen stoelbekleding, een regensensor en stoel- en stuurverwarming. De Limited-uitvoering is standaard al voorzien van onder meer metallic lak, led-koplampen, en airconditioning met automatische klimaatregeling.

De Renegade Freedom is nu verkrijgbaar uit voorraad bij Mobility Group Haaker, vanaf 29.385 euro.


Nieuwe Jeep Renegade
op voorraad
Jeep Renegade
occasions


Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Mobility Group Haaker besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is.

Jeep Renegade Freedom