De nieuwe Jeep Renegade 2020 met UCONNECT-services én automaat

Tijdelijk voor 28.380 euro

De nieuwe Jeep Renegade is uitgerust met connectiviteitsservices die het leven een heel stuk makkelijker maken. Zo hoeft u nooit meer te onthouden waar u geparkeerd stond dankzij Myremote. U kunt namelijk met uw smartphone uw Jeep terugvinden, maar ook alvast de navigatie instellen en uw auto vergrendelen of juist openen.

En voor nog meer gemak introduceren wij de nieuwe Jeep Renegade met meer vermogen, meer trekkracht, meer trekgewicht en nu met extra voordeel op de Longitude-uitvoering mét automaat.

Vanaf 28.380 euro rijdt u de Renegade met 150 pk, 270 Nm, een trekgewicht van 1.450 kilogram en een automaat.

De Jeep Renegade  2020 1.3T 150 DDCT Longitude is standaard uitgerust met onder meer Apple Carplay, Connected Services, parkeersensoren achter, Uconnect Access via mobiele telefoon, Uconnect infotainmentsysteem met 7,0 inch touchscreen, dualzone airconditioning, 16 inch lichtmetalen wielen en elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels.

Nieuwe Jeep Renegade op voorraadJeep Renegade
Voorwaarden
De actie is geldig zolang de voorraad strekt, bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Bovengenoemde vanafprijs is inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.

Tags: