Jeep Wrangler 80th Anniversary

De viering van Jeeps 80-jarig jubileum brengt nu ook de Wrangler 4xe in speciale Anniversary editie voort. Bij dit model benadrukt Jeep de iconische kenmerken van de terreinwagen.

Natuurlijk kan de Jeep Wrangler niet ontbreken bij de viering van het 80-jarig bestaan van het merk. Gebaseerd op de oer-Jeep is de terreinbeul Wrangler het meest iconische model. Dit wordt nog eens benadrukt met de 80th Anniversary – eerst en vooral met de exclusieve badge die speciaal voor deze editie is ontworpen. Je vindt ’em aan de zijkant van de auto, op de stoelen en het dashboard. 

De hardtop en het kenmerkende reservewiel komen op de Wrangler 80th Anniversary in de kleur van de carrosserie. De exterieurafwerking – op de grille, led-koplampunit, spatborden en voorbumper – is in Granite Crystal-lak. De stoelen en het dashboard zijn bekleed met zwart leder, ze hebben zichtbare naden en constrasterende stiksels. De auto wordt uitgevoerd met Berber matten. Standaard geniet je van Keyless Enter ‘N Go en van veiligheidsvoorzieningen zoals een dodehoekmonitor en Rear Cross Path Detection. 

Zoals voortaan elke Wrangler komt ook de jubileumuitvoering met ‘4xe’ plug-in hybride aandrijving. Het systeemvermogen ligt op 280 kW / 380 pk. De Jeep Wrangler 80th Anniversary bestel je vanaf 83.054 euro.  

Update

Prijs aangepast naar prijspeil 2022.

Tags: