ONDERZOEK ALLE MOGELIJKHEDEN

De nieuwe Jeep Compass, een SUV met exclusieve topklasse voor liefhebbers die voorop willen gaan. Voel uzelf pionier en ontdek hoe traditie en innovatie kunnen samengaan in het jongste Jeep® model, dat een nieuwe invulling geeft aan de iconische eigenschappen die het merk Jeep® zo legendarisch maken. Volg zijn ranke, aerodynamische design en bekijk alle details, vanaf de verchroomde achterruitomlijsting tot de legendarische zevensleufs grille en geniet van de schoonheid van de led-verlichtingen in de koplampen en achterlichten.

INNOVATIEVE SCHOONHEID

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen als de verchroomde zevensleufs grille en de karakteristieke koplampen met geïntegreerde led-dagrijverlichting, terwijl de doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit zijn aerodynamische profiel benadrukt.

AANTREKKELIJK DESIGN

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep® Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep® Compass: nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

STIJL EN COMFORT

Sierlijke vormen, karakteristieke Jeep®-designelementen, hoogwaardige materialen en state-of-the-art technologie maken het interieur van de nieuw Jeep® Compass tot de perfecte reisomgeving. Tijdens het rijden geeft het instrumentenpaneel met 7-inch kleurendisplay u alle noodzakelijke informatie. Met de toetsen op het stuurwiel de snelheid kunt u de audio-, communicatie- en navigatiefuncties regelen en de snelheid voor de cruise control instellen terwijl u uw handen veilig aan het stuur houdt.


ONDERSCHEIDEND DESIGN

Jeep CompassNIEUW GEZICHT

Met zijn expressieve ontwerp markeert de nieuwe Jeep® Compass een nieuwe stap in Jeeps designtraditie. Zo heeft de legendarische zevensleufs grille als meest herkenbare stylingelement van elke Jeep® een verfrissende nieuwe look die het innovatieve karakter van de Compass kracht bijzet.

KARAKTERISTIEKE KOPLAMPEN

Met hun zwarte omlijsting en led-dagrijlichten vormen de koplampen krachtige designstatements die het stoere karakter van de nieuwe Jeep® Compass accentueren. Dankzij de lichtsensor wordt het dimlicht automatisch ingeschakeld zodra de duisternis valt.

Jeep CompassVERLEIDELIJK PROFIEL

De doorlopende verchroomde sierlijst rond de zijruiten en achterruit voegt een gedistingeerd element toe aan het dynamische en zelfverzekerde uiterlijk van de nieuwe Jeep® Compass. Het optionele zwarte dak maakt een verdere versterking van zijn premium uitstraling en atletische profiel mogelijk.

WIELEN EN BANDEN

De trapeziumvormige wielkastranden en de geprononceerde spatborden benadrukken de dynamische en gespierde looks van de nieuwe Jeep® Compass, die afhankelijk van de modeluitvoering standaard of optioneel wordt aangeboden met een ruime keuze aan velgen voor straat- en terreingebruik.


INNERLIJKE PERFECTIE

INTERIEURDESIGN

Met zijn geprofileerde stoelen, hoogwaardige materialen en karakteristieke Jeep®-stijlelementen is het interieur van de nieuwe Jeep® Compass een toonbeeld van goede smaak en comfort. Luxe en vooruitstrevendheid in de vorm van geavanceerde multimediatechnologie en de optionele lederen bekleding in diverse kleurstellingen zorgen voor een unieke rijbeleving.

OPEN VOOR NIEUWE PERSPECTIEVEN

De nieuwe Jeep® Compass zit vol praktische oplossingen. Zoals het dubbele zonnedak, een open dak bestaande uit twee panelen waarmee je precies zoveel frisse lucht en zonneschijn kunt toelaten als je wilt.

De Jeep Compass met leder bekleed stuurwiel, Uconnect™ 8.4″ NAV-infotainmentsysteem, Selec-Terrain® 4WD-systeem, automatische transmissie, luchtroosters, bedieningstoetsen op het stuurwiel, met vinyl beklede portierpanelen en poorten voor aansluiten en opladen externe apparaten.

SESAM OPEN U

De nieuwe Jeep® Compass is optioneel verkrijgbaar met een elektrisch bediende achterklep. Deze kan met een druk op de knop worden geopend om toegang te krijgen tot de bagageruimte die dankzij de neerklapbare achterbank en een in hoogte verstelbaar vloerpaneel uitblinkt in gebruiksgemak en veelzijdigheid.


GRENSVERLEGGENDE TECHNOLOGIE

Ontdek de mogelijkheden om het Uconnect™ 8.4 NAV-infotainmentsysteem te koppelen aan uw smartphone via Apple CarPlay en Android Auto™. Deze gratis apps bieden een eenvoudige en veilige manier om uw iPhone of Android-smartphone in de auto te gebruiken voor bellen, muziek afspelen, berichten lezen en nog veel meer. Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers toegang tot onder meer Apple Maps, Messages, telefoon en Apple Music via Siri-spraakbediening Android Auto™ geeft toegang tot onder andere Google Maps™ en Google Play Music™ via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of de bedieningstoetsen op het stuurwiel.

INTEGRATIE MET UW SMARTPHONE

Het innovatieve Uconnect™-infotainmentsysteem biedt u toegang tot alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties aan boord van de nieuwe Jeep® Compass. iPhone-gebruikers kunnen het systeem via Apple CarPlay aan hun telefoon koppelen. Met het 8,4-inch touchscreen in het dashboard, spraakopdrachten of de toetsen op het stuurwiel kunnen ze vervolgens bellen, sms’en en gebruikmaken van onder andere Apple Maps en Apple Music. Gebruikers met een Android-smartphone kunnen via Android Auto™ toegang krijgen tot onder andere Google Maps™ en Google Play Music™.

ALTIJD IN VERBINDING

Voor de nieuwe Jeep® Compass zijn de allernieuwste versies van het Uconnect™-systeem beschikbaar. Deze onderscheiden zich door snellere opstarttijden en meer rekenkracht, waardoor de geavanceerde audio-, communicatie- en navigatiefuncties moeiteloos kunnen worden gebruikt en voor alle inzittenden toegankelijk zijn.

CONTROLE OVER DE TECHNOLOGIE

De technologie aan boord van de nieuwe Jeep® Compass staat volledig in dienst van de gebruiker. Zodat u alles onder controle hebt, welke weg u ook inslaat.

UCONNECT™

Alle versies van het Uconnect™-infotainmentsysteem voor de Jeep® Compass bieden de mogelijkheid tot handsfree bellen en sms’en, audiostreaming via Bluetooth® en het aansluiten van externe apparaten via de USB- of Aux-ingang.

APPLE CARPLAY

Na het downloaden en installeren van de gratis app Apple CarPlay op uw iPhone, kunt u deze aan het Uconnect™-systeem koppelen. Daarna hebt u via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard of Siri-spraakbediening toegang tot onder andere de telefoonfuncties van uw toestel, Apple Maps, Messages en Apple Music.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ biedt u de mogelijkheid een Android-smartphone aan het Uconnect™-systeem te koppelen. U kunt dan bijvoorbeeld Google Maps™ op het 8,4-inch touchscreen oproepen om de snelste weg naar uw bestemming te vinden. Of met spraakopdrachten uw favorieten songs op Google Play Music™ selecteren.

BeatsAudio™

De Jeep® Compass is standaard uitgerust met een audiosysteem dat gebruikmaakt van zes speakers voor een ruimtelijke geluidsbeleving. In plaats daarvan kunt u ook kiezen voor een 12-kanaals BeatsAudio™ hifi-systeem met negen speakers en een imposante subwoofer.

Bedieningstoetsen op het stuurwiel

Met de multifunctionele toetsen op het stuurwiel kunt u onder andere de telefoon opnemen, een andere radiozender zoeken en het audiovolume aanpassen zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen. De belangrijkste infotainmentfuncties kunt u ook met spraakcommando’s bedienen.

Navigatie

Het Uconnect™ 8.4″ NAV-systeem biedt een 3D-navigatiesysteem met driedimensionale weergave van oriëntatiepunten, stratenpatronen en accentueringen in het terrein. Het touchscreen ondersteunt handbewegingen als spreiden en knijpen om in en uit te zoomen. Voor het invoeren van de bestemming volstaat een enkel spraakcommando.

7-INCH INFODISPLAY

Het 7-inch kleurendisplay in het instrumentenpaneel geeft een overzicht van de belangrijkste rijgegevens en de status van de verschillende voertuigsystemen. Welke informatie exact op het scherm wordt weergeven, kunt u zelf instellen met de toetsen op het stuurwiel.


4X4-TECHNIEK VAN DE TOEKOMST

De combinatie van ongeëvenaarde 4×4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep® Compass toonaangevend in zijn klasse. Naast een keuze uit diverse zuinige benzine- en dieselmotoren, is hij leverbaar met twee innovatieve permanente 4×4-systemen die garant staan voor de legendarische Jeep® offroad-kwaliteiten.

TRAIL RATED®

De Jeep® Compass Trailhawk® is de trotse drager van de Trail Rated®-badge, waarmee hij laat zien dat hij alles in zich heeft om zich onder de zwaarste terreinomstandigheden staande te houden. Dit onderscheidingsteken wordt namelijk alleen toegekend aan Jeeps die in een serie loodzware tests hun kunnen hebben bewezen in de categorieën tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, veerwegen en doorwaaddiepte.

De Jeep® Compass Trailhawk® onderscheidt zich door de ongeëvenaarde terreinvaardigheid die het merk Jeep® legendarisch heeft gemaakt. En dankzij zijn innovatieve techniek combineert hij zijn onovertroffen 4×4-kwaliteiten met een zuinig karakter en comfortabel rijgedrag op de weg.

Selec-Terrain®

Het Selec-Terrain®-tractieregelsysteem biedt de keuze uit verschillende rijprogramma’s om optimaal gebruik van de vierwielaandrijving in het terrein en op de weg mogelijk te maken. Selec-Terrain® coördineert langs elektronische weg de centrale aansturing van in totaal twaalf verschillende voertuigsystemen voor een optimale controle onder alle rijomstandigheden.

Vrijloophoeken

Met zijn 20:1 kruipreductie en ongekend grote vrijloophoeken dankzij de speciale voorbumper en grotere bodemvrijheid, biedt de Jeep® Compass Trailhawk® de uitzonderlijke ‘Trail Rated®’-offroadprestaties. Tot zijn speciale terreinvoorzieningen behoren verder bodembeschermplaten, Hill Descent Control en 17-inch noppenbanden.

4×4-systemen

De nieuwe Jeep® Compass biedt keuze uit twee innovatieve 4×4-systemen: het single-speed Jeep® Active Drive-systeem en Jeep® Active Drive Low, een two-speed systeem met hoge en lage gearing. Beide schakelen automatisch en schokvrij tussen voorwiel- en vierwielaandrijving om in elke rijsituatie maximale trekkracht en optimale grip te garanderen.


EEN VEILIGE REIS

Echt comfort begint met het genieten van een veilige reis. De nieuwe Jeep® Compass beschermt de inzittenden met meer dan 70 beschikbare actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder zeven standaard airbags.

GEBOUWD OM TE BESCHERMEN

De volgens de modernste veiligheidsinzichten gebouwde nieuwe Jeep® Compass zet Jeeps traditie op het gebied van veiligheid en bescherming voort. Dankzij de toepassing van hogesterktestaal en andere innovatieve materialen in combinatie met een geavanceerd airbagsysteem en meer dan zeventig andere standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen, biedt hij u en uw passagiers een optimale bescherming.

OP ALLES VOORBEREID

Met zijn vele standaard en optionele voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid is de nieuwe Jeep® Compass op alles voorbereid om u altijd veilig op uw bestemming te brengen. Onder welke omstandigheden dan ook.

LaneSense®

Deze veiligheidsvoorziening waarschuwt u voor mogelijk onbedoeld verlaten van de rijstrook waarin u rijdt. Bij afdwalen van de rijbaan spoort het systeem u met een lichte impuls in het stuurwiel aan tot een corrigerende stuurbeweging.

Forward Collision Warning

Dit systeem waarschuwt u bij een dreigende botsing op een voorligger. Wanneer u zelf niet tijdig reageert, grijpt het systeem in door automatisch de remmen te bedienen.

Blind Spot Monitoring

Dit systeem bewaakt constant de zogenaamde dode hoek aan de zijkant van de auto. Wanneer hier een andere weggebruiker wordt waargenomen, wordt u hierop geattendeerd met een geluidssignaal of oplichtende symbolen in de buitenspiegels.

Keyless Enter-n-Go™

Met uw persoonlijke elektronische sleutelhanger in uw zak of tas hoeft u alleen een hendel van een voorportier of de achterklep vast te pakken om de sloten te ontgrendelen. Om vervolgens de motor te starten, hoeft u slechts op de Start/Stop-knop te drukken terwijl u het rempedaal ingedrukt houdt.

Lichtsensor

Zodra het begint te schemeren of u een tunnel inrijdt, zorgt de lichtsensor dat automatisch het dimlicht en de achterlichten worden ingeschakeld. Wanneer het buiten weer licht genoeg is, wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld.

Adaptieve cruise control

Adaptieve cruise control zorgt dat automatisch een veilige afstand tot uw voorligger wordt aangehouden. Bij een dreigende aanrijding brengt het systeem de auto gecontroleerd tot stilstand zonder dat u zelf hoeft in te grijpen.


ONTDEK DE NIEUWE JEEP® COMPASS IN EEN UNIEKE AUGMENTED REALITY-EXPERIENCE

Wilt u als een van de eersten in de nieuwe Jeep® Compass rijden? Beleef hem dan eerst in een interactieve 360°-ervaring op de Lenovo Phab2 Pro, ’s wereld eerste smartphone met Tango, de nieuwe Google-technologie voor augmented reality. Neem snel contact met ons op om kennis te maken met de meest verwachte SUV van 2017!


NEEM SNEL CONTACT OP