Ongeziene verfijning naar een hoger niveau

De Jeep Grand Cherokee verwent de inzittenden met een nog luxueuzer interieur. De Summitversie spant de kroon met zijn in exclusief Natura Plus-leder uitgevoerde stoelen, voorzien van ingebouwde ventilatie en fraaie biezen, zijn premium hemelbekleding in op suède gelijkend materiaal en zijn wel heel bijzondere afwerking in exotisch hout met open poriën. Bij alle versies zal de kwaliteit van het comfort u verbazen en op dat punt overtreft de Jeep Grand Cherokee zelfs de meest hooggestemde verwachtingen.

Voornaamste interieurkenmerken

  • Premium plafondbekleding
  • Harman Kardon audio
  • Gedetailleerd stikwerk
  • CommandView-zonnedak
  • Hout met open poriën

Gepersonaliseerd instrumentencluster

U daarheen te voeren waar anderen u hopen te volgen… Het nieuwe 7-inch scherm kan geheel naar wens worden gepersonaliseerd en is uitgerust met de laatste TFT-    technologie waarmee u de getoonde parameters kunt definiëren en instellen. Het scherm bevat alle informatie over uw voertuig: snelheidsmeter, navigatiesysteem, het Selec-Terrain® en Quadra-Lift® systeem en nog veel meer.

Vaardig & nog efficiënter

Soepele en efficiënte 8-versnellingsbak

De nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen, die voor alle motorversies beschikbaar is, reduceert brandstofverbruik en emissies terwijl acceleratie en schakelmomenten verbeterd zijn. De geheel elektronische automatische transmissie met 8 versnellingen maakt gebruik van schakelprogramma’s en biedt tevens de mogelijkheid om manueel te schakelen via schakelflippers aan het stuur. Er zijn meer dan 40 verschillende schakelprogramma’s die aan alle omstandigheden zijn aangepast waardoor soepele schakelingen en schakelmomenten worden geoptimaliseerd, het brandstofverbruik wordt gereduceerd en het rijcomfort wordt verhoogd. De software houdt rekening met verschillende variabelen waaronder motorkoppel, terugschakelingen, voorwaartse en zijwaartse versnellingen, veranderingen in hellingsgraad, detectie van wegligging en detectie van toerental om zo het meest toepasselijke schakelprogramma te bepalen. Andere parameters waarmee het besturingsprogramma rekening houdt zijn controle van de snelheid van het voertuig, interactie van de elektronische stabiliteitscontrole en temperatuur.

ParkView® Back Up Camera

De nieuwe ParkView® Back Up Camera met ParkSense® Rear Park Assist System toont videobeelden van de achterzijde met dynamische afstandslijnen wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld.

Helder. Intuïtief. Het UConnect®-systeem

De Jeep Grand Cherokee is verkrijgbaar met het Uconnect systeem met een 8,4 inch aanraakscherm dat op heldere en directe wijze alle informatie toont die voor het rijden en het comfort aan boord van het voertuig benodigd zijn. Via Bluetooth® kunt u geluid en stemcommando’s streamen. Inclusief USB-poort, SD-kaartlezer, DAB-radio en premium gps met 3D-kaarten op het Uconnect®-systeem.

Harman Kardon® Premium Audiosysteem

De nieuwe Jeep Grand Cherokee Summit en SRT zijn standaard uitgerust met een premium hifi-systeem dat getuigt van puur audiovakmanschap. Met zijn 19 GreenEdge-speakers, subwoofers en 825-watt versterker biedt dit ongekend krachtige systeem alles wat de veeleisende audioliefhebber zich kan wensen voor een perfecte geluidsweergave.

Active Noise Cancellation System (ANC)

Het innovatieve ANC-systeem compenseert en elimineert ongewenste motorgeluiden in het interieur om het akoestisch comfort voor de inzittenden te verhogen. Ultragevoelige microfoontjes onder de hemelbekleding detecteren laagfrequente motorgeluiden in de auto, waarna de regeleenheid van het systeem deze elimineert door het uitzenden van geluidsgolven in tegenfase via het audiosysteem. Het resultaat is een ongekende stilte in het interieur.